Barnvagnen är inhandlad!


Det är svårt det där med barnvagn... speciellt för oss nybörjare. Blocket hade vi bestämt oss för men där kommer det ju ut typ 15 om dagen. Svart var väl färgen vi var ute efter. Fyrhjuling med två rörliga däck. Justerbart handdtag i höjd. Ligg och sittvagn... Så när vi hittade denna kombivagn från Queenette för endast 1500kr så slog vi till! Den hade ju allt det ovanför plus att den var väldigt nätt, en bra stadsvagn helt enkelt.

Vi hämtade den idag efter jobbet och hann ta en tur på stan för att testköra den. Och vi är supernöjda än så länge :) Perfekt stadsvagn! Den ryms t.o.m. in mellan tunnelbanaspärrarna (de vanliga), och är lätt och smidig att rulla runt bland klädhyllorna i butikerna. De rörliga däcken gör svängradien minimal, men däcken går att låsa vid behov. Vagnen är även vändbar sen när barnet vill åka framåt. Den mjuka liggdelen gör den enkel att förvara sen när den inte behövs.

Ja, bara positivt än så länge som ni ser. Men vi får väl se om ett år, svårt att säga nu vad man vill ha. Men för 1500kr kan man lätt köpa en ny senare om vi vill ha ngt annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback