Datumet är här!


I nio långa månader har vi väntat på detta datum, och nu är 24april här, men lillan ligger kvar och myser inne i magen ;)

Vi sa redan tidigt att vi ställer in oss på 8maj (två veckor över) så blir inte sista tiden så olidlig att vänta, men det fungerade inte så bra. Den senaste 1,5 veckan har vi gått och lagt oss med tanken "inatt kanske hon kommer". Men detta med god anledning, för 1,5 veckor sen märkte jag en tydlig förändring i kroppen. Varje kväll sen dess har jag väldiga "mensvärk" liknande smärtor med strålning ut i ländrygg och ljumskar, men de släpper efter natten. Barnmorskan tyckte verkligen det är ett tecken på att kroppen förbereder sig och enligt hennes kontroll för en vecka sen så ligger bebisen med hela huvudet nere i bäckenet, alltså väääldigt långt ned.

I fredags (4dagar sedan) ändrade sig smärtorna lite igen, från att vara helt smärtfri om dagarna och ont om kvällarna så har jag molande svagt ont om dagarna och kraftigt ont om kvällarna, men fortfarande inga regelbundna sammandragningar.

Ja ni hör ju, tycker inte ni det låter som om hon skulle kommit för länge sen ;) men vi får väl se, hon kanske är punktlig och kommer idag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback