13
MAR 2013
20:00

 

1

 
Godnatt där ute, hälsar lillan. Sedan en vecka tillbaka har vi tagit nästa steg i vår nattningsrutin. Nu byter vi till pyjamas och värmer välling, sedan håller vi henne sällskap i rummet medan hon dricker vällingen. När hon druckit upp, eller är nöjd och tar nappen istället, så pussar vi henne godnatt och går ut istället för att sitta kvar tills hon somnat. Hon ligger och bökar runt själv en stund tills hon hittat en skön sovställning och somnar sedan, faktiskt snabbare när hon är själv än när vi sitter där och "stör". Vår duktiga tjej!
 
Hoppas detta fortsätter fungera bra framöver nu. Jag är lite rädd att det kommer att rubbas nu när vi ska resa bort igen och det blir nya ställen att sova på (efter förra resan var det ju kaos, men det kan ha varit 8månaders krisen bara). Men jag och prinsen tror att det ska fungera trots nya miljöer så länge nattningsrutinen fortsätter på samma sätt av samma personer (vi alltså). Håll tummarna för det!

 Kategori: Babysnack,
Taggar: Nattning, Sovrutin, nattningsrutin,

 


Kommentarer
Postat av: Sandra Andrejev
2013-03-14 @ 10:17:46 URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Vad skönt! Är vi i rummet då GÅR DET INTE! Då spexar han bara och kan inte alls komma till ro :) Enstaka fall när vill han dock att vi ska sitta med men det är sällsynt! Elton har sin "egentid" innan han somnar han bökar runt tjoar och "pratar" med sig själv och sen blir det knäpptyst :) Hoppas det håller i sig! :)
Svar: Exakt så gör Ronya också. Rullar runt och pratar med nallen ett tag sen blir det tyst, då smyger vi in och ser att hon somnat i en "naturlig" ställning ;) Ibland får man lägga henne till rätta :)
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...