09
MAR 2013
09:12

 

2

 
Förra veckan hittade jag ett träningspass på nätet som man kan utföra hemma utan vikter. Det var på "Lofsans" (personlig tränare på nyhetsmorgon) blogg jag hittade den och den tilltalade mig för att den var uppbyggd på tabata intervaller och var tidseffektivt på ett pass på 40min men som lätt kan kortas av till 20 eller 30min beroende på antal intervaller.
 
Nu har jag kört den tre gånger á 20min och är riktigt nöjd. Ett sådant här hemmapass är perfekt när man är mammaledig och och har svårt att komma iväg till gymet. Jag kör passet när lillan tar en tupplur. Testade köra när hon var vaken, men det var ingen höjdare.. eller så var det det, för antingen fick man extra tyngd på ryggen när man körde armhävningar eller så var hon under och ålade när man körde plankan så då var man tvungen att hålla uppe sig ;)
 
Idag blir det dock ingen träning för mig. Gissa varför? Sjuk, igen!! Tror ni jag är lite less? Denna gång har det satt sig på stämbanden, så jag har typ ingen röst och hostar av ngt som irriterar.. men annars känner jag mig inte sjuk. Vad gör jag för fel???
 
 

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar: Förkylning, hemmaträning, intervaller, tabata,

 


Kommentarer
Postat av: Sandra Andrejev
2013-03-09 @ 12:20:41 URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Haha känner igen det där när man tränar hemma ;) Så fort jag gör en antydan till att träna så är han där och "hjälper till"

Drygt med att vara sjuk :( Så tråkigt, bara väntar på att bli dålig igen...
Svar: Såå trist att vara sjuk. Det skumma är att jag inte känner mig hängig, det har bara satt sig på stämbandetn, så jag har typ ingen röst :(
Linda

 

 

 

Postat av: Sandra Andrejev
2013-03-09 @ 17:46:45 URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Ännu mer drygt! Strular halsen ska man ju inte träna :/ Sparade inlägget med passet perfekt till sommaren när vi ska iväg så man kan göra ngt på semestern sen :D Hon är sjukt inspirerande Lofsan :) Hoppas du piggnar på dig! Själv är jag helt skakig efter en lunch på max! Kroppen fick en chock haha så hoppas må bättre snart så jag kan avverka ett pass här hemma!
Svar: Mums vad gott med max! :) ja, hoppas förkylningen ger med sig snart..
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...