15
JAN 2013
13:48

 

2

 
Idag är prinsen ledig, vilket innebär träningsdag för oss. Eller det innebar inte det i morse (var så sjukt otaggad!) men nu när jag redan varit på väg på ett pass så känns det så grymt skönt! Så pass skönt att vi bestämde oss för att prinsen lediga vardagar ska framöver dedikeras till träning.
Jag har insett att jag är en förmiddagstränare, inte kvällstränare. Jag har så mycket mer energi på förmiddagen och kvällen vill jag slappa i soffan. Så min nya taktik är att försöka planera in pass på prinsen lediga dagar och varva med vagnpromenader på de andra dagarna. Lillan är ju lite för rörlig nuförtiden för att ta med ensam till gymet ;)
 
Hinner ni träna med småbarn? Hur lägger ni upp det?

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar: Bodypump,

 


Kommentarer
Postat av: Sandra Andrejev
2013-01-15 @ 18:24:47 URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Ja det är inte lätt! Idag startar ett träningsprogram för mig 12v framåt och 6 dagar i veckan! Kommer bli en hel del pusslande för att få ihop det. Sambon jobbar mestadels dag så kommer bli kvällsträning inte det bästa ibland men man vänjer sig. :) Man får helt enkelt prioritera om lite om man vill få med träningen :)
Svar: 6 dagar i veckan! Oj vilken rivstart! BRA jobbat! Jag försöker ta mig till tre pass :S men om man räknar med promenaderna så kanske det blir fler..
Linda

 

 

 

Postat av: Sandra Andrejev
2013-01-16 @ 12:52:52 URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Haha ja! Kommer säkert inte kunna hålla de varje vecka! Men ska göra så gott det går! 4 dagar är styrka + cardio och pw på vissa pass. Ett är endast cardiointervaller och ett är pw. Måndag-torsdag måste jag ta mig till gymmet och passen är rätt långa men det GÅR! Målet är att vara i sjukt bra form till våren /sommaren:D

3 pass räcker ju gott och väl! Kört det innan de här är ju tuffare kommer säkert gå ner i pass efter dessa 12 v:D
Svar: Ja, jag startar ju just (på riktigt efter en låååång vila = lathet) så tre är lagom. Jag har en tendens att gå hårt ut och blir sen less när jag inte kan hålla det. Men nu ska jag försöka att inte räkna, utan det ska som bara "bli av" liksom ;)
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...