01
JAN 2013
13:29

 

0

 
Jag upptäckte för någon dag sedan att min meny på startsidan är på vift. Den har av någon anledning hamnat längst ned på sidan utan att jag har gjort några ändringar (?) De andra sidorna; arkiv, inlägg och kategorier ser ok ut med samma koder men inte startsidan. Jag jobbar lite på detta, men tar tag i det ordentligt när jag åter är hemma. Tillsvidare så kan ni använda rullmenyn högst upp för att komma till kategorier, eller scrolla er längst ner på sidan för att hitta andra menyn.
 
Hur ser det ut på er dator? Saknas menyn?
 
Update 2013-01-02
Jag vände mig till hjälpsidan på blogg.se och fick ett jätte hjälpsamt mailsvar av Nina, så nu ser bloggen ut som den ska igen :)
Delar med mig av svaret här utifall att det är fler som har problem.
 
Du har kanske skräpkod i något/några inlägg. Du hittar inlägget som har skräpkod i sig genom att t.ex trycka "kommentera" under varje inlägg så att de syns separat. Då kommer de flesta inlägg att se bra ut. När du hittar inlägget där bloggen inte ser bra ut på så vet du att det är det som har skräpkod i sig.
Vad du behöver göra är att rensa bort skräpet genom arkivet --> klicka på inlägg --> klicka på Ändra redigerare --> ta bort all kod i texten --> klicka på Ändra redigerare igen --> stila ditt inlägg igen (fet, kursiv text osv.).
 

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar: meny,

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...