10
APR 2013
06:55

 

1

 
Nu har vi köpt ännu en "onödig grej som är så praktisk", en vällingdoserare. Jag saknade en sådan här när jag packade lillans övernattningsväska när hon skulle sova hos farmor och farfar då jag var tvungen att skicka med hela vällingpaketet varje gång. Nu köpte jag den förra veckan i alla fall då jag kommit fram till att den är väldigt praktisk även nattetid då man är trött och vill tillbaka till sängen så fort som möjligt. Eftersom lillan vill ha välling mitt i natten så får man hitta snabba lösningar. Först blandade vi vällingen klart och ställde i kylen och värmde sedan när hon vaknade, men jag blev osäker på hållbarheten och kontaktade semper. (vi pratade även om termos m.m, men var även där osäker) Enligt semper skall vällingen blandas i kallt vatten (som det står på paketen) sedan håller den i 6-8 timmar i kylskåpet, om vällingen däremot värms så håller den endast i en timme och måste sedan kasseras. Så eftersom lillan inte alltid dricker på natten så var kylskåpet inte den bästa lösningen för oss, utan vi får blanda färskt när det behövs, och då är denna doserare väldigt användningsfull. Hur gör ni nattetid?

 Kategori: Babyprylar,
Taggar: Matrutin, Nattning, Välling, Vällingdoserare ,

 


Kommentarer
Postat av: Sandra Andrejev
2013-04-10 @ 08:58:25 URL: http://sandraandrejev.blogg.se/
Så himla bra grej! Var oxå "sen" med att hitta denna! Hade hjälpt oss såå mkt första månaderna när man gick upp flera ggr natt och skulle blanda ersättning etc. Då hade vi kokat vatten i kylen som vi blandade och sen mikra.

Nu är det så sällan så nu används den bara när vi ska iväg! Men som sagt om jag hittat den tidigare! Fick släpa med mig burkar och mått och hålla på och mäta med en galen unge haha!
Svar: Med ersättning förstår jag att den hade behövts!
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...