28
APR 2013
09:15

 

0

 
För fem år sedan satt jag hemma i min lägenhet och tänkte jag skulle testa på det här med bloggande och skrev mitt första blogginlägg. Under dessa fem år har så otroligt mycket hänt!
 
Men den senaste tiden har jag känt att  bloggen tar mer tid än jag vill erkänna för mig själv och ger för lite respons tillbaka. Känslan stärktes under den tiden jag jobbade nu för någon vecka sedan, och gav en känsla för hur det kommer att bli när jag återgår till jobbet till hösten. Den lilla tid jag kommer att ha utanför jobbet vill jag inte lägga på bloggen, då vill jag spendera tid med min älskade familj! I mitt allra första inlägg skrev jag "Ska jag ge mig in i ngt vill jag inte göra det halvdant, då ska det vara ordentligt." och nu känner jag att det börjar bli halvdant gjort så det är likabra att sluta nu. Jag har svårt att släppa saker jag redan börjat på och vill lätt att det ska fortsätta i all evighet, men nu har jag tagit beslutet och det känns skönt.
 
Jag tackar så mycket för den här tiden och jag hoppas ni alla har haft lika roligt som jag! Ni är några tappra 100 personer som dagligen har kikat in för att se hur jag har det :) Ni som känner mig kan ju fortfarande följa mig på Facebook (ett tag till i alla fall, för även den tidstjuven funderar jag på att avsluta.. men vi tar en sak i taget). Vill ni däremot fortsätta se bitar ur min vardag så kommer jag att behålla mitt Instagram konto (och kanske bli mer aktiv där nu, vi får se..). För er som lockats hit av mina inredningsfoton så hittar ni mig på Styleroom och där kommer vår lägenhets utveckling fortsätta att dokumenteras. Vill ni har mer än så? Ja då får ni slå en singnal eller sms så ses vi över en fika eller ngt :)
 
Ha det bäst alla där ute!! Stora kramar till er!!

 Kategori: Blogg / Design, Dagbok,
Taggar:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...