19
APR 2013
20:05

 

0

 
Här kommer en recension av fiskpedikyren jag och syrran gjorde i februari, bättre sent än aldrig ;)
 
Upplevelsen: Ja, det skrev jag ju medan jag satt där. Skönt när jag inte tittade på dem, kändes typ som att fötterna låg i kolsyrad läsk, men lite äckligt när man såg fiskarna simma runt.. Dock kallt, då vattnet är kallt för fiskarnas skull.
 
Resultatet av fiskpedikyren då? Ja, fötterna var lite mjukare, men det hade nog krävt en massa behandlingar innan alla förhårdnader är borta (och då har jag knappt några förhårdningar alls). Så nej, detta är inget jag rekommenderar, finns mer effektiva sätt.
 
Priset: Vi köpte denna deal via Let's Deal för 339kr för 2pers och 40min var. (ordinarie pris ska tydligen vara 1180kr).
 
Salongen/Personalen: Salongen dealen var hos var Sweet Ambrosia vid Mariatorget på Södermalm. Salongen var lätt att hitta och lokalen var ljus och fräsch. Men jag är tveksam om jag skulle gå tillbaka dit.. Varför? På grund av servicen.
Visst, tjejerna som jobbade var trevliga, men det var också allt. När vi kom var det många som satt och väntade på olika deals de köpt, och tjejerna i kassan var förvirrade över alla koder som skulle lämnas in som betalning. Detta gjorde de klart tydligt att det var jobbigt! (varför sätta in deals för allt möjligt samtidigt då?) Vi blev visade till stolarna och jag och min syster tog av oss skor och sockar och väntade, var det bara att hoppa i eller? Vi tvekade och frågade efter en stund när det kom en personal förbi "Ja, det är väl klart." var svaret. Vi blev erbjudna något att dricka i alla fall. Sen satt vi där och surrade. Och när en äggklocka ringde kom en tjej och gav oss varsin handduk. Och det var det. Det är kanske så det fungerar, men det kändes inte precis som någon lyxig behandling och bemötning.
Vad saknade vi? Vi pratade om det efteråt, och om VI drev en sådan här salong med denna behandling som är "lätta pengar" (de gör ju inget, fiskarna arbetar ju) så hade vi sett till att kunden kände sig sedd och välkommen. Vi hade visat dem till stolarna och stannat vid kunderna medan de tar av sig på fötterna och under tiden förklarat hur behandlingen går till och vilka effekter man kan förvänta sig. Sedan hade vi lämnat kunden i fred efter att de fått ned fötterna i badet och fått något att dricka. Vi skulle inte ha en synlig äggklocka utan ha koll på tiden på ett annat sätt. Sedan när tiden börjar ta slut skulle vi gå fram till kunden och fråga om de var nöjda, ge dem en varm handduk (vattnet är ju iskallt) och erbjuda någon väldoftande fotsalva. Och när kunden har åter skorna på visa dem ut och säga hej då och önska dem välkomna åter. Allt detta saknade vi på Sweet Ambrosia (ja allt  förutom drycken vi blev erbjudna men tackade nej till)
 
Denna recension kommer till en följd av att jag handlar deals ganska ofta, men innan jag köper så försöker jag hitta ärliga recensioner på nätet om salongen jag ska till. Tyvärr så hittar man sälla dessa recensioner utan får chansa på att stället är bra. Så framöver kommer jag att komma med mina personliga upplevelser av själva behandlingarna och salongerna samt personalen.

 Kategori: Skönhet,
Taggar: Fiskpedikyr, letsdeal,

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...