07
APR 2013
09:31

 

0

Nu är det bara en månad kvar tills lillan blir ett år, och idag var det då 11 månader sedan hon kom till världen.
 
Motoriskt har det inte hänt så mycket den senaste månaden, hon går än längst möbler, men hon finslipar på tekniken. Nu går hon med bättre balans när vi håller henne i händerna, till och med när vi endast håller med en hand. Finmotoriken fortsätter hon öva på och hon älskar att härma de flesta rörelser vi gör.
 
Denna månad har vi haft en exposion av tänder! TRE tänder i överkäken har spruckit igenom, så nu har hon fem tänder.
 
Fasen med plockmat håller vi tummarna nu att vi tagit oss ur då hon den senaste tiden har accepterat att bli matad med sked. För tre veckor sedan så tog vi även belsutet att sluta med mjölk, och sedan dess har utslagen inte dykt upp (förutom vid ägg som vi också ska sluta med nu) och hon mår bättre i magen. Vi tänkte köra mjölkfritt ett tag och sedan successivt föra in det igen och se resultatet.
 
Nätterna kvarstår även de som tidigare, det nya är vår nattningsrutin, vi pussar henne godnatt och lägger henne i sin säng mellan 19-20 med sin vällingflaska och sedan går vi ut och pysslar i köket. Efter en stund går vi tillbaka in och hämtar en tom vällingflaska och lillan har somnat med sin tutte och snutte tätt intill. Vi har några nätter då hon sover hela igenom, men oftast krävs en flaska välling även mitt på natten. Morgonpigg är hon dock vår lilla skatt, strax före sju har vi stigit upp de senaste veckorna.

 

 Kategori: Babysnack,
Taggar: Matrutin, Nattning, babyutveckling, mjölkallergi, nattningsrutin,

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...