06
SEP 2012
12:04

 

3

Jag har hittat min inspirationskälla till inredningen i barnkammaren. Jag var inne på prinsessrosa ett tag, sen en kombination av brunt och rosa, sen åter till rosa med olika nyanser... men nu vill jag ha färgglatt! Dock i pastellfärger så det blir lugnt för ögat.
 
Färgskalan kommer jag att utgå ifrån denna väggdekor från www.abcleksaker.se, sen får vi se om jag även inhandlar själva trädet (vilket jag vill men jag tycker det är lite väl saftigt pris) 

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar: Väggdekor, barnkammare,

 


Kommentarer
Postat av: Malin
2012-09-07 @ 12:59:13 URL: http://oceanbreeze.blogg.se
Jag tycker det är ett urgulligt tema! Men tanken som slog mig innan jag läst klart var att du skulle måla väggen själv! Så det är mitt tips! Köp färg o måla!! Det blev ju så fint i lekrummet på rådjurs när ni gjorde det!
Svar: Jag tänkte oxå på att måla först.. men jag tror jag är för feg att "förstöra" väggen om jag sen vill ändra till något annat. Den här var ju så praktisk att klistra upp och sedan ta ner om man känner för det. Den var dessutom återanvändningsbar :) Perfekt om man ska flytta..
cindy

 

 

 

Postat av: Lisa Sjöberg
2012-09-07 @ 19:36:45 URL: http://hemmamysiumea.wordpress.com
Å, men trädet är ju alldeles underbart, passar perfekt i ett barnrum. Sååååå fint!
Svar: Visst var den fin! Synd att den kostar typ 600kr :( Men det kanske får bli en present till lillan från hennes presentkonto från släkt och vänner som gett pengar :)
cindy

 

 

 

Postat av: Veronica Linnarsson
2012-12-29 @ 14:30:00
Trädet finns på rea nu på www.väggdekor.se -40% (ord. 549kr) och fri frakt fram till nyår :)
Svar: Tack för tipset! Måste spana in det men jag har börjat tveka på att den kanske är för liten.. och jag kanske kommer att måla den själv direkt på väggen. Åh! Beslutsångest!
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...