25
SEP 2012
15:41

 

0

 
Ibland får jag lite skuldkänslor att lillan bara hänger på mig i mina sysslor eller ärenden om dagen :( Men vad hittar man på med en snart 5månaders baby? Vad gör ni om dagarna med era små barn?
 
Lillan är ju rätt så lättroad i och för sig och hon tycker det är skoj att hänga med till tvättstugan och sitta i fåtöljen där och studera medan mamma springer fram och tillbaka mellan tvättkorg och maskin. Men jag försöker hitta på saker med henne dagligen mellan varven. Är vi inne så sitter vi en stund i soffan och sjunger och leker, eller så ligger hon och roar sig själv i babygymet eller sittande vid matbordet. Sen när vädret tillåter så går vi ut en stund om dagen, då är gungan en storfavorit :) När pappa hennes är med så kan vi även testa på rutchkanan lite (jag kan inte klättra upp själv med henne i famnen). Nu har hon dessutom börjat sitta lite i vagnen, så varje promenad är ju som en upptäcksfärd för henne.
 
Jag hittade en bra hemsida för oss som bor i Stockholm (Barn i stan) som jag nu har bröjat premunera på. Där fanns en massa tips på utflykter och events som händer i stan. Fann redan några små tips men den kommer nog komma till mer användning sen när hon är lite äldre.

 Kategori: Babysnack,
Taggar: lekar, lekpark,

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...