16
JUL 2012
11:46

 

0

Usch vad trist att ställa sig på vågen idag på min vägningsdag. Plus 800g. Jag bryr mig engentligen inte om gram hit och dit, målet är ju bara att komma iform till tjejmilen och komma i mina gamla jeans igen. De sista veckorna har jag verkligen fastnat på en platå, vikten eller centimetrarna rör sig sakta upp och ned men ingen större skillnad i överlag.
 
Träningen har jag i och för sig trappat upp till löpning, men i och med det drog jag ju ner på mina vagnpromenader. Sammanlagt är mitt mål att följa mitt träningsschema och träna tre gånger i veckan. Har jag då löpning på kvällen så känns det lite kaka på kaka att gå ut och gå på dagen, men jag kanske borde klämma in fler promenader på "vilo" dagarna.. eller så inte.. jag vill ju ha annan fritid också och inte bara träna. Kanske är det kosten jag borde börja kika på igen och inte unna mig så mycket gott ;)
 
Jag missade min löptur igår när vi blev bortbjudna på middag, vilket innebär att den måste göras idag och då blir det träning fyra gånger denna vecka, men det ska jag klara av!
 
 
 

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar: Löpning, Promenad, Tjejmilen, Vikt,

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...