14
DEC 2012
14:19

 

1

 
Jag har ett tag funderat på om man ska börja samla på en servis och önska sig det till julklappar, presenter osv.. men jag har inte hittat någon som föll mig i smaken, förrän nu. När jag var in på Cervera för ett tag sedan så såg jag denna söta pastelliga serivs från Rörstrand. Serien heter Swedish Grace Snö, och jag tyckte den var underbar! JAg har dock inte beslutat vilken färg jag vill ha, men jag tror nästan en mix av flera blir snyggast.. Vad tror ni? Den finns i vit, beige, rosa, blå, grön och mörkblå.
 

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar: servis,

 


Kommentarer
Postat av: Matilda
2012-12-16 @ 13:17:08 URL: http://matildalinneaforslund.blogg.se
Vi har precis börjat samla på den där serien i vitt, det kändes som om det alltid kommer passa vår inredningsstil :) Dock tror jag att den bara heter Swedish Grace och att snö är den vita versionen av serien. Fina är de i alla fall!
Svar: Visst kändes de stilrena och tidslösa :) Du har nog rätt att snö är den vita färgen, cervera som skyltat dåligt och förvirrat mig ;) Jag vill absolut ha den vita, men jag tror jag vill varva den med ngn färg men kan inte bestämma mig för vilken för man vill ju inte bli less..
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...