06
DEC 2012
20:12

 

1

 
Ett tips till alla där ute som inte har levande gran och levande växter hemma över jul av olika anledningar (som oss som ska resa bort) eller inte heller står och julbakar hela dagarna så måste jag tipsa om denna. Förra året hittade jag och prinsen denna doftolja på Indiska som vi droppar direkt ner i värmeljusen. Den juliga doften sprider sig subtilt i hela lägenheten. Mys!!
 

 Kategori: Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar: julpynt,

 


Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman
2012-12-07 @ 07:57:00 URL: http://ninnzan.se/
sv. Hejje, ja nu funkar din domän :D
Har också funderat LÄNGE på att göra det, men heller inte fått tummen ur ;D gick ju supersmidigt dessutom, jag trodde att man skulle hålla på å grejja med IP-adresser hit o dit, men det var ju bara att skriva in önskat namn =D
Allt har fungerat klockrent för mig hittils med länkar o allt där till som man sparat, ändrats om automatiskt =) Det enda jag märkt är att man ska (om man följer min blogg i mobilen) ändra om till min nuvarande adress, alltså ninnzan.se o inte längre ninnzanlee.blogg.se. e säkert så för dig med om du pysslar med mobilinlägg o följer bloggar =)
Svar: Ja, nu verkar det fungera :) Håller just på att fixa med bloglovin, ska kika in mobilen också sen.. tack för tipset!
Linda

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...