28
FEB 2011
12:26

 

0

Full rulle på jobbet! Blir frikopplad till datajobb imorgon oxå för att få allt under kontroll. Tradigt i längden men ganska lugnt jobb och det uppskattas nu när jag jobbar så många dagar i rad. Ikväll har prinsen och jag bestämt oss för att skippa träningen och gå och storhandla på riktigt istället för små stoppen. Sen chill hemma och planera vårt kök :) ska ringa säljaren nu och boka in en tid för att mäta upp allt..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
FEB 2011
21:52

 

0

Trots att jag fick mig en liten sovmorgon till nio så är jag helt slut nu. Sex timmars datajobb till halv fem och sen mötte jag upp prinsen. Kvällen har spenderats hos mina kära släktingar över en god middag och massa gott :) skönt med lite släkt här i storstaden oxå, vi måste verkligen ta oss tiden och hälsa på oftare. Nu är vi på tåget på väg hemåt, lika bra att dyka i säng på en gång sen, jobb väntar imorgon bitti igen.. Dag tre av sju, det tar sig.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
FEB 2011
18:04

 

0IKEA tripen gjorde verkligen oss en stor tjänst! För visso så gillar vi verkligen stilen vi har i sovrummet och drömsovrummet vi skissade upp, men nu har vi ändrat oss, och tur var väl det innan vi påbörjat renoveringen.

Det började med att jag var in på Simplicitys blogg och såg dessa vackra bilder från Borås tapeters nya kollektion. Jag blev helt förälskad i den gammelrosa färger! Sen när vi var på IKEA så verkar den färgen vara vårens färg, för alla deras nyheter svämmade över i den :)

Vid sovrumsavdelningen hittade prinsen en ny sängram till oss som skulle passa perfekt till vår lägenhet. Och så spann det på.. Så nu ska vi byta stil :) Som sagt så gillar vi den stil vi har nu i sovrummet, but let's face it, den passade inte in till resten av rummen. Det visade sig tydligt när det var dags att välja golv som ska flyta igenom hela lägenheten och matcha allt. Men nu blir det perfekt!! :D

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

27
FEB 2011
15:19

 

0Om ni som jag är hooked av Dermalogica serien så har jag ett tips till er. Skaffa er ett KICKS kort, bra förmåner och bra rabatter. Sen handlar ni Dermalogica produkter (finns på KICKS i Pub-huset). Jag fyndade denna gigantiska flaska som skulle ha kostat mig typ 540kr för 410 efter rabatter :)

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

27
FEB 2011
11:56

 

0

 Kolla vilka söta cupcakes skålar jag fyndade på Stockhome i fredags.
Kommer att bli perfekt sockerskål på köksbordet i vårt nya kök :) Vad ska man ha i andra?

 Kategori: Inredning - Vårt kök,
Taggar:

 

 

27
FEB 2011
10:02

 

0

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

26
FEB 2011
19:56

 

0

img_2800 (MMS)

Egen tid. Prinsen hänger med sina vänner ikväll igen men jag kände att igår räckte. Absolut trevligt sällskap men ibland behöver man bara lite egen tid hemma och chilla :) så nu blir det sen middag till greys. Sen får vi se vad kvällen erbjuder :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

26
FEB 2011
18:16

 

0

Förlåt kära vänner som jobbar där. Men jag tycker verkligen det är värdelöst av SATS att stänga redan klockan sex på helgen. Men tummen upp till oss som trots det tog oss dit efter vi stämplat ut från jobbet halv fem :) Hann springa 30min i alla fall, men hade gärna sprungit mer och kunnat duscha mer än 5min. Skärpning på öppettiderna!

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

26
FEB 2011
12:35

 

0

Lunch på jobbet. Första arbetspasset på sju i rad :( Men det är bara att bita ihop, jag har ju själv valt det så jag kan vara ledig i mars och åka till norr. Maraton passen börjar ju med tre pass administration framför datorn så det är inte allt för ansträngande, inte så roligt heller för den delen..

Igår kväll mötte vi upp med prisens vänner för en sen middag på Mama Africa. Kul med lite socialt umgänge trots tidigt jobb, men det fick vi betala för i morse. Oj så tungt det var att stiga upp! Ändå var bi ju i säng vid halv ett..

Jaja, back to work. Hörs ikväll med lite shoppingfynd och IKEA inspiration från gårdagen! 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

25
FEB 2011
17:43

 

0

Nu har vi slukat färdigt på inspiration. Svart/vitt. Dåtid/nutid. Spara/köpa nytt. Många funderingar! Men resten tar vi tag i en annan dag. Beslutat är iaf att köket ska beställas innan 13mars så vi får vara med i kökskampanjen som pågår nu. Nu in till stan istället!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

25
FEB 2011
14:28

 

0

img_8255 (MMS)

IKEA!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

25
FEB 2011
09:40

 

0

Gör mig glad: Vi har äntligen köpt vår egen lägenhet!

Favoritplagg:
 Fortfarnde mina svarta leggings i grövre tyg jag hittade på Gina, passar till allt! 

Sparar till:
Hm.. vad tomt det känns här.. Alla sparpengar gick till lägenheten. Vad sparar vi till nu? Renovering! I guess..

Läser:
Inredningstidningar :)

Saknas i garderoben:
Ska kika vad som behövs komplettteras till våren nu när jag börjar packa ned allt.

Ser fram emot:
Inflytten!!! Men först en resa hem till norr!

 Kategori:
Taggar:

 

 

25
FEB 2011
09:26

 

0

Godmorgon Godmorgon! En härlig ledig fredag väntar :) Prinsen tyckte inte riktigt det var morgon än när jag hoppade upp vid nio så jag låter han sova en stund till medan jag syr lite eller packar.. Sen frunch tillsammans!

I och med att jag gjorde bort mitt arbetspass igår så har vi en ledig dag tillsammans idag :) What to do? Eller snarare sagt, vad ska vi prioritera? Vi har så mkt vi vill och borde göra; Tvätta, Packa, Träna, IKEA m.m. jag tycker vi hinner med allt, men prinsen vill ta det lite lugnare på sin lediga dag. Men IKEA och Kungens kurva prioriteras först. Här ska kikas på kök!

Hoppas ni får en mysig dag alla! Kram!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

24
FEB 2011
22:38

 

0Tankarna om en tatuering har dykt upp igen. Jag har länge velat ha en, så länge jag kan minnas, men har aldrig hittat ett motiv somm känns rätt. Nu är jag inne på en text.. men vilken? Så snyggt på dessa bilder från tattoologist. Favoriterna är den högst upp till vänster och den längst ned till vänster, placeringarna alltså.. texten måste ju vara ngt jag själv kommer på..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

24
FEB 2011
15:46

 

0

img_7095 (MMS)

Lyxmellis! :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

24
FEB 2011
14:20

 

0

Härligt med kort dag! Och stolt över mig själv är jag att jag tog mig till jobbet redan till åtta i morse. När jag är frikopplad och bara jobbar vid datorn kan jag styra mina timmar lite som jag vill. Sex timmar under idag eller imorgon, och jag har redan gjort bort dem! Skönt! Lite ärenden i stan nu sen hem och packa lite lådor.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

23
FEB 2011
22:21

 

0

Jag skulle lika gärna kunna kopiera gårdagens inlägg, för denna dag har sett exakt likadan ut. Jobb, träning, middag, syjobb och serier. Eller vänta.. gym istället för löpning, kött istället för kyckling, Glee istället för Gossip. Variation förgyller vardagen ;) Godnatt på er! Dags att sova strax.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

23
FEB 2011
15:14

 

0

img_2446 (MMS)

Datajobb hela dagen lång.. Nu är jag less och vill gå hem. Får betala för min sovmorgon nu, lite mera sömn då innebär att jag måste sitta här till halv fem :( men skönt att kunna styra sina tider själv lite :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

22
FEB 2011
22:07

 

0

Dagarna går så fort när jag jobbar förmiddag. Svish (snyggt stavat va?) så hade dagens arbetspass passerat och jag mötte upp prinsen för ett löppass på gymet. Nu en middag, lite syjobb och ett Gossip Girl avsnitt senare är jag sååå trött. Det är bara att packa morgondagens tränignsväska och dyka i säng! Kanske ngt i magen först dock... Natti på er!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

22
FEB 2011
17:28

 

0

img_4822 (MMS)

Back on track! Kanske inte.. Men jag sprang 30min iaf :) skönt!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

21
FEB 2011
17:29

 

0Träningen har verkligen inte prioriterats som det borde dessa veckor. Vardagen, nöjen och lathet har kommit ivägen. :(

v.6.

Tisdag:
Löp 40 min på band. 6.34km. Medelhastighet 9,5km/h. Behagligt tempo!
Torsdag: Löp 30 min på band. 5.4km. Medelhastighet 10,8km/h. (accel. intervaller varje minut, 9.5-12-11km/h)

v.7.

Tisdag:
Gym (ben och rygg)

Jag är rädd för att träningen kommer bli lite lidande nu i flytten. Men vi ska göra vårt bästa! Man får prioritera tiden helt enkelt!

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

21
FEB 2011
15:04

 

0

img_0830 (MMS)

Packningen är påbörjad! Tidigt kan tyckas, men det är mkt som ska rensas och sorteras. Stora delar av sakerna används ju inte aktivt så de kan lika gärna ligga i lådor redan nu.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

21
FEB 2011
10:22

 

0Listan på vad som skall fixas är lång.. Idag jobbar jag kväll så jag hinner ta tag i några punkter redan nu på förmiddagen. Så tyvärr tror jag inte bloggen blir så rolig framöver, jag kommer självklart blogga, men ni får nog leva med att det blir mkt lgh snack framöver ;) Prinsen insåg igår att allt prat om sparande till lgh bara har utbytts till inrednings-snack :P

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

20
FEB 2011
11:45

 

0


Detta är porslinserien jag vill ha till vår nya lägenhet, Pip design. De ljusblå och ljusrosa blandade med enkla vita från IKEA. Snyggt och hemtrevligt!

 

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

20
FEB 2011
10:57

 

4Nu är kontraktet påskrivet! Inflytt blir 19april. Längtar!
Så här har ni då lite bilder på vårt lilla renoveringsobjekt :)

 

 Kategori: Inredning - Gästrummet, Inredning - Vår balkong, Inredning - Vår hall, Inredning - Vårt badrum, Inredning - Vårt kök, Inredning - Vårt sovrum, Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

20
FEB 2011
10:06

 

1

Idag är den stora dagen då kontraktet skall skrivas under! Men det är först halv fyra så jag hinner sysslsätta mig innan dess.

När vi fick veta att vi fick lägneheten så var jag ju mitt i en storstädning. Men jag avbröt och ytstädade upp resten och begav mig in till stan. Tanken var väl att jag ska fortsätta storstäda köket idag, men lusten försvann liksom. Varför storstäda nu när flyttstäden är på G? Det är nog mer behövt att jag rensar lite, det är mycket som inte behöver följa med i flytten..

Men först lite frunch och Desperate innan jag gör ngt.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

20
FEB 2011
01:10

 

0

Varför kollar jag aldrig i förväg när tåget kommer? Nu blev det en kvarts väntan på T-centralen, men äntligen sitter jag på tåget :) Kvällen har spenderats hemma hos Mikaela med en mysig tjejkväll med vin och lite melodifestival men mest skvaller :) Nu hem och sova! Imorgon är en stor dag.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

19
FEB 2011
18:49

 

2

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

19
FEB 2011
16:10

 

0

Nej, mässan vägde verkligen inte upp mot förväntnigarna :( Alldeles för mkt inriktat mot villor och för lite inredning. Och sen var det på tok för mkt köer och folk. Tacka vet jag lugnet i vår egen soffa och surfa runt efter inredningsinspiration :) På väg hem nu för lite pyssel på hemmaplan innan det är dags för tjejkvällen :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

19
FEB 2011
12:02

 

0Alltid bra att suga in sig lite extra insipration och tips! Lägligt nog så pågår Äntligen hemma mässan i Kista i helgen, så jag och prinsen är på väg dit :)

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

19
FEB 2011
09:31

 

0

Otroligt nog så har jag även idag vaknat halv nio :) Så nu har jag hunnit göra bort mitt surfande och ska ta tag i dagen. Ledig lördag med prinsen väntar! Vi får se vad vi hittar på. Och sen ikväll är det tjejträff, äntligen! Alldeles för länge sen sist!

Igår när vi fick nyheten om lägenheten så släppte jag städandet och åkte in till banken för att fixa lite smått och mötte sen upp prinsen och hans vänner på ett café. Trevligt sällskap och en god burgare senare begav vi oss hemåt för att planera vår framtida lägenhet och renovering lite tillsammans över ett glas vin :) Längtar tills vi får börja! Vi flyttar in 1april eller maj. Jag råkade säga april till mäklaren men räknade fel i ivern, 2 månaders uppsägning på den här innebär ju 1maj.. vi får se om det går att ändra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen väcka prinsen! Ha en underbar dag där ute!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

18
FEB 2011
20:34

 

0

img_5358 (MMS)

Skål älskling! Firar på hemmaplan :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

18
FEB 2011
16:43

 

0

Kan inte fatta det! Helt sjukt glad! Hoppas inget kommer ivägen nu..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

18
FEB 2011
12:07

 

0Min servis finns nu ute på min Tradera sida för er som är intresserade :)

 Kategori: Inredning - Vårt kök,
Taggar:

 

 

18
FEB 2011
09:00

 

0

Efter fyra förmiddagspass kan jag inte beskriva hur skönt det var med sovmorgon idag! "Vaddå sovmorgon?" undrar nog ni som känner mig väl, klockan är ju bara nio och jag brukar tidigast ta mig upp vid tio. Men som sagt fyra förmiddgar innebär upp kl 6 så kroppen tyckte att halv nio var sovmórgon och jag vaknade utvilad. Skönt! Nu har jag ju mkt av lediga dagen att njuta av :)

Solen strålar och det gör ju inte humöret sämre ;) Idag står storstädning av köket och ev hallen på schemat eftersom jag inte hann ett rum förra veckan. Och så ska vi påbörja bugicningen på lägenheten oim en stund, håll tummarna!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

17
FEB 2011
21:54

 

0Ok, jag är verkligen glad att vi var och kollade på den där lägenheten :) Mycket ytrenoveringsjobb. Men oj så fint det kan bli! Suttit och spånat lite ikväll på eventuella små ändringar i planlösningen. Genom att flytta väggen mellan kök och gästrum så blir det en opitmal planlösning. (orginal planlösning finns här) Knåpade även ihop ett förslag till kök. Nu vill jag flytta in!! Vi ska lägga ett bud imorgon. Hoppas nu inte så många fler nappar (det var ett par till på visningen). Wish us luck!

 Kategori: Inredning - Vårt kök,
Taggar:

 

 

17
FEB 2011
16:45

 

0


Nu ska vi på en privat visning av en trea som varit på öppen visning men inte fått några bud. Dåligt? Bra? Renoveringsobjekt blir det i alla fall isf. Badrummet är gjort men resten behövs ytrenoveras. Bra, då får vi det som vi vill ha det. Anledningen till att vi inte kollat på denna lgh tidigare var planlösningen, köket såg så litet ut.. men vi kan ju inte döma innan vi sett det på riktigt. Bra läge, pris, och förening i alla fall :)

 

 Kategori: Inredning - Gästrummet, Inredning - Vår balkong, Inredning - Vår hall, Inredning - Vårt badrum, Inredning - Vårt kök, Inredning - Vårt sovrum, Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

17
FEB 2011
08:19

 

0

Vaknar av att det är så kallt i rummet så jag kryper närmre prinsen för lite värme, och helt plötsligt så ringer hans klocka. Vilket innebär att jag somnat om och kommer att komma sent till jobbet :( Stiger upp och tar det lugn i alla fall. Inget blir bättre av att man stressar. Tanken slår mig igen vad skönt det vore att alltid börja åtta.

På väg till tåget så inser jag att mina favoritvantar är borta :( Har jag verkligen förlagt dem på tåget? Får leta bättre när jag kommer hem.

Väl på tåget så inser jag att min mobil ligger kvar på soffan hemma :(

SUCK vilken morgon! Men nu kan det bara bli bättre.. eller?

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

16
FEB 2011
18:24

 

0Hemma från jobbet, middagen är strax klar, ingen träning idag dock, sen väntar lite filmmys i soffan :) Veckor som denna, när vi båda jobbar förmiddag känns verkligen som ekorrhjul ibland. Inte alls på ett dåligt sätt av tristess utan mer av rutin. Men det är inte så mkt annat som hinns med under dessa dagar, men det tas igen sen till helgen när vi båda är lediga :) 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

16
FEB 2011
06:46

 

0

Budgivningen gick inte så bra den här gången heller. Tvåan struntade vi i för det kändes inte helt rätt. Trean tyckte vi verkligen om, men med sju budgivare så skenar priset fort iväg. Vi beslutade igår att släppa den lägenheten, det kommer fler :) nya visningar i helgen!

 Kategori: Inredning - Vår hall, Inredning - Vårt badrum, Inredning - Vårt kök, Inredning - Vårt sovrum, Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

15
FEB 2011
21:12

 

0


(Bild: Collage gjord av mig på www.Polyvore.com)

 Kategori:
Taggar:

 

 

15
FEB 2011
17:49

 

0

img_5759 (MMS)

Omotiverad. Jag tog mig till gymet idag i alla fall, så lite eloge till mig. Har känt mig helt disträ och omotiverad på jobbet idag, tankarna har varit på helt annat håll. Så träningen blev ju likadan, ingen motivation till löpning så det blev lite gym men ledsnade fort. Nu dusch och sen hem! Hungrig!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

14
FEB 2011
17:16

 

0

img_7419 (MMS)

Nu alla hjärtans dag firande! Prinsen bjuder på hemmalagad trerätters :) ha en mysig kväll alla!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

14
FEB 2011
12:27

 

0

Måndag morgon tänkte jag nästan skriva, men klockan är ju redan över tolv och jag har precis fått i mig lite lunch. Hemskt hektiskt dag så här på morgonen när man varit borta i tre dagar. Men nu tycks jag ha rott i land det mest akuta och eftermiddagen består av utbildning, så då blir det lite lugnare tempo ;)

Igår blev det ett impulsivt biobesök med prinsens tjejkompis. Och när vi inte kunde komma överrens om vilken film så vann vi tjejer med disneys nya "trassel" i 3D. Mysig film! Ikväll blir det lite mer mys med alla hjärtans dag firande! Trist att jobba denna dag när prinsen är ledig. Tänk vad härligt det vore at få spendera hela dagen tillsammans! Speciellt nu när det är så vackert väder :) men jag får nöja mig med kvällen, inte så tokigt det heller :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

13
FEB 2011
17:42

 

0Denna fina servis köpte jag när jag flyttade hemifrån. Min "fin-servis" som mest står i skåpet. Nu när vi ska börja flyttpacka (inom sin tid, skadar inte att vara ute i god tid) så har jag funderingar på att sälja den. Den är verkligen fin och har passat in i mitt svart-vita kök. Men nu när vi flyttar så vill vi har lite mjukare färger och svart är inte en av dem.. Tror ni man kan få ngt för denna på blocket eller tradera? Så det är värt att sälja alltså. Ny kostade den nog mig ca 1800kr och är i så gott som nytt skick än idag. (6 tallrikar, 6 assietter, 6 skålar, 6 muggar)

 Kategori: Inredning - Vårt kök,
Taggar:

 

 

13
FEB 2011
15:52

 

0

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

13
FEB 2011
13:30

 

0Ledig söndag och det innebär lägenhetsvisnignar :) Eller, jag är ledig så jag ska gå och så håller vi tummarna på att prinsen kommer loss från jobbet en timma så han kan vara med.

Men dessa två har vi valt att kolla på. En tvåa och en trea. Båda med lätta renoveringsbehov. Trean står högst på önskelistan just för planlösningen, ballkongerna, det lätta renoveringsjobbet och läget. Men vi får se vart den hamnar i pris..

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

13
FEB 2011
10:52

 

0Jag och prinsen passade på att boka in en liten weekend till Gbg nu när Norwegian hade så billiga turer. Femtio kronor per väg, som hittat! Men nu måste vi hitta ngt bra boende. Ngn som har ett bra tips på bra men billigt boende i staden?? I april blir vår lilla resa :) Längtar! Skönt att bara göra ngt annat ett par dagar, och en utlandsweekend känenr vi att vi inte har samtvete att slösa på nu mitt i lgh sparandet.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

12
FEB 2011
16:05

 

0

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

12
FEB 2011
13:48

 

0

img_7880 (MMS)

Lunchdate med Mattis! Great minds think alike :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

12
FEB 2011
12:20

 

0

img_4862 (MMS)

Idag kan väl ingen stockholmare klaga på vädret? Det är sånt där härligt norrländskt mars-april väder med klarblå himmel, strålande sol och några få minusgrader. Härligt!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
FEB 2011
20:15

 

1

img_0528 (MMS)

Blir jag halshuggen nu om jag säger att det här med snö igen var ju ganska mysigt :) istället för slasket. Tog mig lite välbehövd frisk luft och kilade ner till Ica och inhandlade lite brie till fredagsmyset :) Ha en trevlig kväll alla!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
FEB 2011
19:09

 

0Mäklaren ringde just och sa att andra köparen hade dragit sig ur så vi vann budgivningen. Dock är priset för lågt för att säljaren vill släppa lägenheten och vi är inte alls redo att gå upp i den summa han minst vill för att eventuellt sälja den. Då kan vi lika gärna köpa en trea. Så denna lgh åker upp på visning igen, får se om han har bättre lycka då.. Synd, lägenheten var fin. Men nu fortsätter jakten! Visningar på gång på söndag och måndag!

Middagen är klar i ugnen och jag sitter och väntar på prinsen som fortfarande är på väg hem från jobbet. En resa som tar en kvart annars har hittills tagit 2,5timmar med väntan, försökt till annan väg, tillbaka till utgångsläge och ytterligare väntan.. suck! Att SL aldrig lär sig! Och nu börjar jag faktiskt bli hungrig! Skön känsla faktiskt efter illamående :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
FEB 2011
16:26

 

1


När illamåendet började släppa lite slängde jag mig själv i duschen och försökte lura kroppen piggare med en fräsch dusch och lite hemma-SPA. Det funkade lite :) Det tog verkligen på mina krafter men nu känner jag mig lite piggare. Bara ett svagt illamående kvar och en svag känsla av hunger börjar krypa fram. Gott tecken! Ska börja med middagen så den är klar till prinsen kommer hem. Kanske har jag lyckats arbeta fram en aptit till dess.

Ett tips på tvål och lotion! Dove är ovan, doftar underbart utan att klia av för mkt pafym. Julklapp från prinsens familj som använts flitigt sen dess.

 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
FEB 2011
14:56

 

0Suttit här i soffan och knåpat ihop en design till lillasyster. Önkemålet var en vårig design i khakifärg, och hon gillade denna :)

Blir lite sugen på att ta tag i min egen design, less på det vintriga. Men det får bli en annan gång!

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

11
FEB 2011
10:37

 

0

img_2694 (MMS)

Godmorgon snön! Har ju funnits bättre dagar att vakna till.. Inget emot snö, men inte nu när våren var på väg :(

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
FEB 2011
08:00

 

1

Tågen går inte. Bussarna går inte. Taxi kommer inte fram.Kaos! Hur kan lite snö orsaka detta egentligen? Eller lite och lite, det var rätt mkt sa prinsen. Jag har inte sett än för jag har inte lämnat sängen. Min mage valde verkligen rätt dag att bli magsjuk. Prinsen fick skjuts till jobbet av en kollega till slut, men hur hade jag tagit mig till jobbet? Omöjligt!

.

Magsjuka :( eller ngt liknande. Jag kände det ju redan igår kväll att magen inte stod rätt till och när det var dags att lägga sig mådde jag så illa att jag inte ville röra mig. Trodde det skulle gå över till idag. Jag fick sova i alla fall men har drömt om illamående hela natten oc det första jag kände när jag vaknade var samma kvävande illamående :( Ska bädds ned mig ytterligare en stund, har inte kunnat somna om sen jag ringde jobbet vid 06.

.

Lycka till där ute i kaoset!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
FEB 2011
21:13

 

0Tjejresan närmar sig med stormsteg! Ser verklgien fram emot en vecka avkoppling och skoj :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
FEB 2011
19:24

 

0

Mäklaren lyckades locka med sig en möjlig köpare till. Så idag vid fem kom motbudet. Vi får se vart det slutar. Jag och prinsen vet vårt mål, får se vart de har deras.

I övrigt har dagen gått fort. Full fart på jobbet som vanligt, men det gick bra. Nu en löprunda senare ligger jag i soffan och väntar på att middagen ska bli klar. Sen soffmys i soffan hela kvällen. Behövs, jag fick så sjukt ont i magen helt plötsligt :(

Bad blogg dag. Men det kommer bättre en annan gång :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

09
FEB 2011
22:27

 

0

img_1156 (MMS)

Lyx att komma hem till fylld kyl :) jag tar tillbaka allt jag sagt om att killar inte gör ngn nytta av din lediga tid. Min prins har handlat och gått med all återvinning och nu fixat kvällsfika lagom tills jag kom hem från jobbet :) kärlek!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

09
FEB 2011
21:57

 

0

Mäklaren har lyckats fiska till sig två möjliga köpare till. Hon ringde i eftermiddags och ville uppdatera läget eftersom det var så tyst. Två till var intresserade av lägenheten, jag vet inte om det var två olika eller ett par, så de skulle gå på visning imorgon. Vi får väl se vad som händer och hur pass intresserade de är..

 Kategori: Inredning - Vår hall, Inredning - Vårt badrum, Inredning - Vårt kök, Inredning - Vårt sovrum, Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

09
FEB 2011
11:43

 

0

img_9643 (MMS)

Vadå åldersnoja när det är dags att förnya körkortet :(

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

09
FEB 2011
10:15

 

0

Budgivningen står fortfarande still, inget nytt än så vi ligger fortfarande i topp! :D Men alla är kanske inte lika morgonpigga som mig och vill buda ;)

Nej, idag blev det sovmorgon till tio. Sköönt! Jag och prinsen hade sen filmkväll igår så en sovmorgon var väl behövd. Såg just att jobbet har försökt få tag på mig kvart över sju. De känner mig tydligen inte så väl att jag inte lever vid den tiden på morgonen när jag är ledig. (har mobilen på ljudlöst när jag sover). Det var tal om att byta bort mitt kvällspass idag till nu på morgonen, men nu är det ju lite för sent för det. Lika bra det, då hinner jag pyssla på här hemma medan prinsen sover lite till, och sen skulle vi ta gemensamma krafter och gå och storhandla.

Ha en bra dag där ute, och håll nu tummarna för oss!!

Ang budgivningen dock. Det ser lite öde ut på köpare just nu, av de andra som hade visning i helgen så är en borttagen och en knappt stigit ngt heller.. yey!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

08
FEB 2011
19:21

 

0

img_3643 (MMS)

Varför äter man inte så här varje dag? Perfekt efter träning!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

08
FEB 2011
16:35

 

0

Det var inte precis högtryck på den här lägenheten, men det är ju inte så konstigt när det är många liknande ute med lägre utgångspris. Efter att det varit helt dött på budgivningen hela dagen slog jag och prinsen nu till med första budet. Vi får väl se om någon annan dyker upp.. Håll tummarna för oss! :)

 Kategori: Inredning - Vår hall, Inredning - Vårt badrum, Inredning - Vårt kök, Inredning - Vårt sovrum, Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

08
FEB 2011
07:28

 

0


Idag är det budgivning! Lägenheten är jättefin och vi skulle gärna vilja bo där. Men det är ingen lägenhet vi bara måste ha. Så vi ger oss in i vår första budgivning med inte för höga förhoppningar. Vi får se vart det bär av :)

 

 Kategori: Inredning - Vårt kök, Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

07
FEB 2011
21:56

 

1

Katastrof! När jag gick igenom min dagbokssamling till det förra inlägget så slog en tanke mig. Vart är den ljusblå med en liten flicka i hatt på framsidan.. i tre färger på bladen.. Jag hade helt glömt bort den! Och jag har inte sett den på.. jag minns inte sist. Har jag verkligen tappat bort den? :( Eller kommer jag ihåg så galet? Det är bara ett svagt minne jag fick att jag skrivit i en sådan bok i mellanstadiet tror jag... Men vart kan den vara? Jag har ju alla barndomssaker med mig hit till Stockholm. Eller kan den ligga i ngn låda kvar hos mamma och pappa. Det måste jag leta reda på när jag åker upp i mars. Vilken skattjakt i onödan om jag nu minns helt fel :P Men bilden av den är så tydlig i mitt huvud...

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

07
FEB 2011
20:43

 

0Det är nog flera olika anledningar till att jag startade denna blogg...

Först och främst så började det nog i ren tristess. Året var 2008 och jag hade inget att fylla ut min fritid hemma med när jag inte jobbade eller umgicks med familjen eller prinsen. Många av mina vänner bodde i andra städer och jag och prinsen bodde inte tillsammans än. Så de stunder jag fann mig sysslolös hemma började jag läsa bloggar, ja jag upptäckte bloggfenomenet ganska sent :P Snart insåg jag att det där vill jag göra själv oxå. Då tog väl min kreativa sida över och jag tyckte det var hur kul som helst att fixa med designen, bilderna, collagen o.s.v.

När jag tittar tillbaka på det nu så är det nog inte så konstigt att jag startade bloggen för att skriva av mig lite oxå, min ventil ut i vida världen. Jag har alltid haft lättare för att uttrycka mig i ord och har så länge jag minns har jag skrivit dagbok av och till. Och när jag var yngre hade jag ca 15 brevvänner runt om i sverige som var min ventil. Så steget till digitala världen och bloggen var nog inte så stort.

Idag bloggar jag av olika anledningar, främst för min familj och vänner där hemma så de kan följa med i min vardag :) Men även fortfarande för min kreativa sida att sitta och pyssla med design och bilder. Detta ger mig oxå en stund om dagen som är min egen tid, då jag sitter i min egen lilla bubbla och pysslar med saker som rör mig..

Så där har ni det. Därför bloggar jag. Och hur roligt är det inte sen att kunna gå tillbaka några år och se vad som hände då ;)

 Kategori: Gott och Blandat,
Taggar:

 

 

07
FEB 2011
13:44

 

0

 Bra come-back efter förra veckan!

v.5.

Tisdag: Löp 20min på band. Avbröt :( ?km. Medelhastighet ?km/h. (accel. intervaller, 9-10.5km/h)
Fredag: Löp 30min på band. 5.09km. Medelhastighet 10,2km/h. (accel. intervaller, 9-12km/h)
Söndag: Löp 5km på band. 29:14min. Medelhastighet 10,3km/h. (alt. intervaller, 9-12km/h)


Inte så bra start när jag var tvungen att avbryta pga illamående. Lärde mig min läxa att äta och dricka ordentligt innan. Men resten av veckan gick det mkt bra och jag pressade på mina gränser. Snart är jag uppe i det tempot jag hade förra säsongen, men bättre ska det bli!

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

07
FEB 2011
11:35

 

0

Så skönt att börja arbetsveckan med ett kvällspass :) Mjukstart! Och träningen gjorde vi bort igår så denna förmiddag kan jag slappa med gott samvete framför lite TV-serier.

Igår kväll var mkt mysig med fika på Levinsky's vid S:t Eriksplan. Lite tjejskvaller och uppdateringar om allas resor, bebisar och lägenhetesköp var väl behövd! Kritik mot Levinsky's dock, man börjar inte putta ihop bord och städa/skura under kunders fötter när det är en timme kvar till stängning. Dit lär vi nog inte gå tillbaka just av den anledningen.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
FEB 2011
17:04

 

0

Jag älskar verkligen lediga söndagar som man hinner få ut ngt av, och denna söndag är just en sådan. En skön sovmorgon följd av frunch. Nu är vi på väg hemåt igen efter lägenhetsvisning och ett löppass :) och än är inte dagen slut, ikväll väntas tjejfika med girlsen! Lägenheten då? Ja.. Den har egentligen allt vi letar efter i en tvåa. Det enda som egentligen talar emot den är att den är lite väl anonymt nyrenoverat. En stil jag hade älskat för tre-fyra år sedan men inte nu. Vi vill ha lite mer karaktär i inredningen, och det känns ju lite synd att byta ut helt nyrenoverade luckor osv.. Men vi får se..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
FEB 2011
12:53

 

0

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

06
FEB 2011
10:44

 

0Jag var riktigt sparsam igår och shoppade bara en sak, denna underbara ring! Topshop finns den på :)

 

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

05
FEB 2011
20:24

 

0


Inser ni vilken bull-mamma jag skulle bli med denna underbara maskin stående i köket :) Är den inte härlig i färgen?! För er som inte gillar blått så finns den i hur många olika färger som helst. Men jag tycker ljusblått kommer att passa så fint in i vårt drömkök. (rätt ljusblå då, lite pastellig. Inte "skrikblå"). Jag gillar det lite 50-tals inspirerade stilen. En sådan här maskin kan man ju ha stående framme och inte trycka in i skåpet efter användning.

Kitchen Aid heter märket på bakmaskinen. Och med lite tillbehör blir det en allt-i-allo maskin, från mala kaffebönor till köttkvarn. Synd bara att priset ska vara så extremt.

 

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

05
FEB 2011
18:44

 

0

Hemma efter en perfekt lördag på stan med prinsen. I jakt på nya vyer begav vi oss till Karlaplan och gallerian Fältöversten för att kika runt lite. Sen en promenad med kylan som bet i kinderna medan vi fönstershoppade till vår kommande lägenhet. En massa köks, badrum och antikaffärer passerades på vägen in till stan igen :) Nu hemma oc middagen på G. Boysen ska kanske ut, men jag tar en lugn hemmakväll. Kanske slänger jag ett öga på schlagern om inte TVn ockuperas av spel, då blir det surf och Tv serier :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

05
FEB 2011
11:16

 

0


Det har varit lite snålt med vardagsoutfits på senaste, så här kommer en från veckan.

Tröja - Gina Tricot
Jeans - Fornarnia
Skor - Nilsons
Jacka - (omsydd från Gina Tricot)
Scarf - arv från mormor
Väska - från Barcelona

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

04
FEB 2011
16:41

 

0

img_4537 (MMS)

Ready. Set. Go! Stolt över mig själv som tog mig hur efter ett tufft arbetspass :) Nu kör vi hårt och sen tar vi helg!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

04
FEB 2011
10:37

 

0

img_1673 (MMS)

Vad hände med mitt vår väder? :(

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

04
FEB 2011
07:20

 

0

Idag är en av de få dagarna jag kan förstå det uttrycket.

En vanlig morgon för mig ser ut så här: Klockan ringer 6.15, upp skvätta lite vatten i ansiktet, klä på mig, packa väskan med matlådor och ev träningsväska och sen rusa till tåget.

Idag vaknade jag 5.30 och kunde inte somna om (skumt när jag ändå somnade vid halv ett), lika väl att stiga upp då. Så jag har i lugnt tempo hunnit stiga upp, fixa matlådor, packa träningsväskan, planera middagen, sminkat mig och gå lugnt till tåget. Skönt! Men jag är ändå inte redo att offra sömnen om jag inte måste ;)

Nu frukost och jobb. För det hann jag inte hemma. Godare när man varit vaken ett tag iaf.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

03
FEB 2011
12:06

 

0

Kvällsjobb är verkligen skönt på det sättet att jag får sova ut ordentligt, göra saker på förmiddagen när jag fortfarande har energi sen göra mitt pass och komma hem utan att stressa i säng. Nackdelen är ju att jag och prinsen jobbar totalt om varandra, vi hinner bara ses en stund innan det är läggdags :( Sista kvällspasset ikväll sen blir det en förmiddag och sen leeeedig, tillsammans dessutom!

Idag var det segt att komma upp! Men en liten sovmorgon senare är jag pigg :) Jag har inte riktigt bestämt än vad jag ska göra av förmiddagen, träna eller sy på mitt lapptäcke, eller inget av dem och bara slappa.. vi får se.. Nu frunch!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

02
FEB 2011
20:15

 

0

Mina första tanke:
Det här är ju ingen idé att jag skriver om, det är ju gammalt för jag har ju redan hittat min prins! Men men, alla kategorier skall arbetas igenom.

Min andra tanke:
Det är ju hur olika som helst! Ingen är den andra lik! Men sen insåg jag ju att det är till utseendet, det som attraherar mig.

So here we go!
Som jag skrev ovan så har de killar jag dejtat varit väldigt olika till utseende och ursprung. Jag är inte tjejen som har en stereotyp till kille hon alltid faller för. Men som sagt, det där är utseende, det som attraherar en från början. Men det som får mig att falla? Det är mer insidan. Och där har nog de killar som funnits under lite längre perioder i mitt liv några gemensamma nämnare...

I grunden en snäll och omtänksam kille som ser till andras bästa men ändå kan stå på sig och ta vara på sig själv. En kille som får mig att ha roligt, från stora äventyr till bara vardagliga stunder hemma. Kärleksfull! Inte rädd för att visa sina känslor för mig öppet, genom att prata om det eller bara överösa mig med pussar :) Familjekär. Min familj betyder så mkt för mig och vi spenderar mkt tid tillsammans, så det är ett måste hos en kille att han prioriterar familjen. Sin, min och inom sin tid, vår.  Spontan. Min totala motsats, jag behöver lite spontanitet i mitt planerade liv. Så en kille som drar med mig på spontana saker eller överraskar mig väger nog upp bra för att förhållandet ska fungera. 

Haha, det slutade ju med att jag beskrev prinsen i alla fall :P Men som sagt, de pojkvänner jag haft tidigare har väl haft några gemensamma nämnare. Men allt eftersom har jag lärt mig vad som saknats och nu hittat han som har allt. :) Därför det har hållt i fyra år och kommer hålla många år till!

 Kategori: Gott och Blandat,
Taggar:

 

 

02
FEB 2011
15:40

 

0

 


Även i vardagsrummet är vi på god väg till att ha allt vi vill :) Det är bara en TV-bänk som saknas.

Vi blandar det gammeldags vita mönstrade möbler, lyktor och ramar med en jätte soffa i chokladbrun och moderna linjer. Skira vita gardiner från tak till golv. Så det enda vi behöver fundera på till nya lägenheten är egentligen bara väggfärgen. Jag skulle kunna tänka mig den grå-bruna tonen som på bilden ovan eller ngn fin mönstrad vit tapet.. vi får se :)

 

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

02
FEB 2011
11:09

 

0

img_2776 (MMS)

Väderuppdatering: klarblå himmel, strålande sol och plusgrader. Jag välkomnar våren! :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

02
FEB 2011
10:39

 

0

Det blir mycket textbloggning de här dagarna, tråkigt! Ska försöka klämma in fler bilder när jag har tid.

Onsdag då, mitt i veckan och snart en härligt ledig helg efter sju arbetsdagar på raken. Kvällspass idag igen. Tänkte hinna med veckans storstädning innan dess. Maskinerna snurrar på nere i tvättstugan och nu ska tvätthinken fram för här ska dammtorkas lite, och fönstrerna skall få en omgång snart så fort solen gömmer sig bakom grannhuset.

Intressanta uppdateringar va ;) Frunch och lite lägenhetsspan innan jag tar tag i allt det där!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

01
FEB 2011
12:42

 

0

Att psyket är så mycket starkare en kroppen. Bara för att jag vet att jag egentligen skulle varit ledig idag så känns det tusen gånger jobbigare att jobba, fast kroppen inte är så trött egentligen. Vilken tur att det var ett kvällspass då!

Morgonen har jag njutit av med en sovmorgon och god frunch till Gossip Girl. Nu är det nog dags att börja masa sig upp och fixa lite i lägenheten innan det är dags att bege sig till gymet före arbetspasset.

Ha en underbar tisdag alla!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...