31
JUL 2010
16:37

 

0

img_0478 (MMS)

Ett skåp kommer lastat.. Vilken tur man har starka killar i närheten när man gillar tunga möbler i riktigt trä ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

31
JUL 2010
13:53

 

0

..att jobba helg sista helgen innan semestern :( Jaja, kunde ju inte jag veta när semestern önskades.. men det finns så mkt annat viktigt och roligt jag skulle behöva hinna med i helgen istället för att jobba. Två timmar kvar idag tills jag får sluta, sen kvällen imorgon oxå, sen SEMESTER!!!

  • Prio ett är att PACKA! Jag har inte ens kikat in i garderoben vad som är rent och inte. Vilken tur att man åker hem och inte på en utlandsresa, nu kan jag ju tvätta när jag kommer fram eller så låna av mamma och systrar ;)
  • Det kliar i fingrarna att fortsätta med mina projekt lapptäcke och skänk, men dessa får vänta till efter semestern helt enkelt.
  • Girlsen har bokat upp vinkväll på Ms.Gerda ikväll.. vore så kul att hinna förbi där oxå..
  • Prinsens kusiner hälsar på ikväll, så då blir det självklart kurdisk middag, hemma eller på Safin i Ulriksdal :)
  • Lite egentid med prinsen skulle uppskattas.. men det tyck inte hinna klämmas in. Vi får ha tid tillsammans, med en massa andra omkring oss samtidigt, slå ihop två punkter liksom.. Jaja, han kommer ju upp han oxå om några dagar, bara han hittar flyg/tåg/bil. Sista sekunden? Ja, det är han i ett nötskal :P

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

30
JUL 2010
20:40

 

0Jag har gett mig tusan på att jag ska lära mig Kurdiska. Så prinsen har börjat nöta lite lätt med små ord. Vi börjar med pronomen, och nu sitter både de substantiva och adjektiva :) Dags för nya ord! Vad lär man sig här näst? Enkla hälsnings och artighetsfraser kanske?

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

30
JUL 2010
14:03

 

0Läppstift nummer två inköpt! Kan ju inte springa runt med Peachy läppar varje dag ;)

BREATHLESS heter denna och kommer oxå från MUS. Perfekt färg för sminkningar med lite mer fokus på ögonen. Färgen mattar ned den röda färgen i mina läppar och de ser så där naturligt bleka ut :) 

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

30
JUL 2010
12:27

 

0

Ny design.. eller nya färger i alla fall. Jag var lite less på den lila mörka, och inte konstigt det, jag upptäckte just att jag haft den nästan ett år! Det måste vara rekord för mig ;) Vi får se hur länge denna stannar, blev väldigt rosa, men men..

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

29
JUL 2010
15:18

 

0


Jag börjar bli lite sugen på en ny design.. eller färger iaf. Med inspiration av mina inredningsbilder jag publicerade tidigare. Vi får se när jag hittar den tiden.. 

 

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

29
JUL 2010
14:26

 

0Titta vad vi sprang in i på lilla antikbutiken runt hörnet här. Jag som har letat och letat efter en på blocket. Så igår inhandlades den och puttades hem. Men tyvärr så var lilla jag inte stark nog att hjälpa prinsen få upp den för trapporna. Nackdelen med gammalt och massivt trä är ju den kolosala vikten. Men snygg är den! Den får stå nere i trapphuset till lördag när prinsen får hjälp att släpa upp den fyra våningar.

Färg har inhandlats idag, så snart blir den vit oxå! Så nöjd! Passar perfekt till vårt soffbord, skrivbordstol och höstol som vi renoverat hittills.

 Kategori: Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

29
JUL 2010
13:59

 

0

Paraplyet hjälpte inte så vidare mkt och jag var genomblöt när jag kom fram till affären. Vilken tur att prinsen hade biltjänst i närheten, ett samtal senare och jag hade skjuts hem ;) Lite regn tål väl alla, men kom igen, det där var lite väl! Jag kunde lika gärna ställt mig i duschen med kläderna på.

Men regn är mysigt.. när man är inomhus ;) Vidare planer idag är bara att fixa på här hemma, projekt lapptäcke pågår och projekt skänk ska påbörjas.. 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

29
JUL 2010
13:08

 

0

img_0476 (MMS)

Himlen öppnade sig och ett Niagara fall kom! Vilken tur att jag tog med mig ett paraply! På väg till affären, sytråden tog slut :(

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

28
JUL 2010
13:18

 

0

img_0474 (MMS)

Evighetsprojekt! Insåg just att det blir 1400(!) småbitar att klippa och zick-zacka kanter på. Vad har jag gett mig in på?!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

28
JUL 2010
10:58

 

0

img_0473 (MMS)

Projekt "lapptäcke" har börjat :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
JUL 2010
19:45

 

0

img_0472 (MMS)

Välförtjänt efter en dag som denna :) Mys på café..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
JUL 2010
10:37

 

0

Vi behöver ju inte gå in på detaljer, men dagen kommer att spenderas i soffan i fosterställning med chokladkakor brevid mig :) prinsen får agera värmekudde :p Fortfarande trött, drömmer så konstigt den här tiden på månaden.. Återkommer när jag samlat lite kraft!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

26
JUL 2010
19:16

 

0

Yes! Sista veckan nu på jobbet innan semestern. Jag mjukstartar veckan med en kväll, men trist nog så avslutar jag den med en helg :( Men det är lite lättare när man har ngt attt se fram emot. 06.55 lyfter flyget hem på måndag! Två härliga veckor hemma i norr! Jag har antagligen missat allt vad tropisk värme heter, men det är semester i alla fall att bara få umgås med familj och vänner och vara ledig. Lägligt nog så har SysterYster semester samtidigt :D Prinsen joinar mig efter några dagar och stannar en vecka.

Planen var först en vecka i norr och sedan en här i Sthlm, ev en utomlands weekend. Men prinsen skulle ändå jobba andra veckan så jag stannar i norr, det blir inte semester att gå hemma för då tar jag tag i allt vad städa, tvätta osv heter. Och weekend sparar vi till en annan gång när det är mer lägligt. Jag ska ändå till Barcelona med girlsen i oktober och den resan drog iväg lite i pris än vad jag hade tänkt... Så resterande får gå till vår framtida lägenhet :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

26
JUL 2010
18:28

 

0

Nja... Ingen idé att kommentera egentligen ;) Vad hände resten av veckan?

Söndag: Cykel 6,7km + Cykel 5,8km.

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

26
JUL 2010
11:23

 

0Igår kväll packade vi cyklarna med lite outfits och begav oss ut för en liten övnings photshoot för prinsen. Vi hade riktigt skoj! Kul att göra ngt annorlunda och inte bara de vanliga porträtten när kameran bara råkar vara med. Han är riktigt duktig min prins! :)

Sådanna här tillfällen är det ju jag som får hoppa framför kameran och agera "modell". Haha, tur att det är han som fotar för jag känner mig aldrig riktigt bekväm, speciellt inte i sådanna här foton. Lilla jag som undvek kameran hela min tonårstid typ. Sen när jag träffade söta M på högskolan vande man sig med alla paparazzifoton ;) Men det är en annan sak med festfoton och sådanna här seriösa foton..

Mer bilder finns här, med lösenords access!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

25
JUL 2010
15:07

 

0Jag kan aldrig förstå vart hur alla kläder har rymts. Nu är garderoben rensad och två överfulla påsar går till prinsens systrar (hur jag nu ska frakta dem upp med flyget..) men ändå är alla galgar fulla. Vart har jag förvarat allt det som nu ligger i påsarna?? Jaja, snyggt och städat blev det iaf ;)

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

25
JUL 2010
14:21

 

0Brun, beige, guld..

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

25
JUL 2010
10:08

 

0

Efter månader av tropisk hetta kom då regnet. Det började igår e.m. och öser fortfarande ner. Men det är lite mysigt.. Synd bara att prinsen jobbar :(

Fördelen med regnet (förutom att luften blir renare) är att man med gott samvete kan mysa i soffan till en film mitt på dagen medan tvättmaskinerna jobbar ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

24
JUL 2010
13:15

 

0Jag längtar så tills vi har köpt vår egen lägenhet! Det är absolut inget fel egentligen  på vår andra hands hyresrätt, jag har fått det helt ok med inredningen. Men man vill ju ha ngt eget som man kan göra exakt som man vill.

Så länge jag kan minnas så har jag haft mer eller mindre orientalisk inredning i mina hem. Nu hittade jag en bra beteckning på det "skandinaviskt oriental" eller "skandinaviskt med en touch av orienten". Jag älskar det avskalade vita med små färgklickar och värme av orientaliska saker. Som köket på bilden t.ex. Jag har aldrig sett ett kök som jag gillat så mkt! Helt min smak!

Om ett år.. eller förhoppningsvis tidigare. Vi ska börja kolla på allvar till hösten och så har vi gjort ett köp innan våren förhoppningsvis..

 Kategori: Inredning - Inspiration,
Taggar:

 

 

24
JUL 2010
11:53

 

0


Röd och orange är en färg som inte finns i överflöd i min garderob.. men jag har fått höra att det klär mig.. vi får väl se om det blir ngt mer plagg framöver..

 

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

23
JUL 2010
17:30

 

0

Åkrar susar förbi utanför fönstret, prinsen sover och jag är uttråkad. Känns som om vi är på väg hem upp till norr igen, men inte, vi ska "bara" till Vallentuna men det tar ju typ en evighet. Kvällen kommer att spenderas hos prinsens vänner med god middag (förhoppningsvis ;) ) och umgänge, men vi blir nog inte allt för sena eftersom prinsen jobbar imorgon bitti igen.
Jag har haft en mysig dag för mig själv idag. Sovmorgon, slö framför datorn, god frunch och en genomgång av garderoben (som nästan är klar nu). Så undebart att sådanna här lediga dagar ibland utan några planer alls, bara ta dagen som den kommer och göra precis vad man vill :) imorrn väntas en till sådan dag ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

23
JUL 2010
11:33

 

0Jag trodde verkligen denna kategori skulle svämma över, men det var inte så farligt mkt :)

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

23
JUL 2010
10:41

 

0

Det var den trpoiska sommaren det, kort men härlig! Idag när jag vaknade frös jag faktiskt i sovrummet. Och nu visar termometern bara 17grader fast det är mitt på dan. Men lite skönt är det faktist ;) Man kan ta lite djupa andetag utan att känna sig instängd i värmen. Och nu kan jag med gott samvete fixa här hemma på min lediga dag. Budgeten skall gås igenom, garderoben skall fortsätta rensas.. osv osv Vi får se hur långt jag hinner innan tre. I eftermiddag ska jag möta upp prinsen efter hans jobb för ett besök hemma hos hans nyhitflyttade vänner från Luleå.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

22
JUL 2010
22:13

 

0Nya H&M katalogen fick mig att sätta fart på rensandet, tre färger avklarade ikväll, och här kommer första. Jag var en riktig jeanstjej förr, men jag har gjort mig av med de flesta tidigare och behållt favoriterna :)

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

22
JUL 2010
16:31

 

0

Nej, inte semester riktigt än. Dock min långhelg med ledighet. Kom just hem fårn jobbet och är ledig ända till måndag kväll :D Och planer? Inga! Ska bara njuta och ta dagen som den kommer!

Sitter och inväntar prinsen så vi kan bege oss ut på veckans första löprunda. Less på mig själv som inte tagit sig ut tidigare, men allvarligt, det hade  ändå inte gått att springa med den värken jag hade. Men nu jäklar! Längre sträcka? Nja.. tror inte det, men tidrekord kanske :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

21
JUL 2010
19:55

 

0

Det är dags att Buzza om den senaste kampanjen jag erbjudits via Buzzador:

---------------------------------------------------------------------------------------------Jag har fått äran att testa den nya androidtelefon appen Storytel, and I love it! Jag har länge tänkte tanken på ljudböcker men aldrig orkat köpa på mig, men nu när de finns i mobilen som man ändå alltid har med sig så är det ju toppen! Favorit tillfällen att lyssna är på promenader, när jag diskar eller nu när jag legat i solen. Perfekt när man inte orkar hålla en vanlig bok i händerna och bara vill slappa eller fokusera på annat.

Just nu kan du oxå få testa på denna app med två gratisböcker i en månad. (inga dolda avgifter, HELT gratis så länge du avanmäler dig innan din månad gått ut annars fortlöper prenumenationen) Klicka bara här och följ instruktionerna.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vill du oxå få erbjudanden som denna att dela ut till dina vänner och vara först att prova på nya produkter, anmäl dig på Buzzador!

 Kategori: Gott och Blandat,
Taggar:

 

 

20
JUL 2010
17:19

 

0Här kommer nu absolut en av mina favoritfärger på kläder, lila! Allra helst på hösten när det börjar bli lite ruggigt, därav alla stickade plagg. Favoritfärg och allt, men ändå inte det jag har mest av, men det var ändå svårt att skilja sig från ngt av plaggen. Så sorry girls, inget lila i påsen till er.

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

20
JUL 2010
17:02

 

0

Prinsens kusiner måste verkligen tro att jag är världens lataste fru som bara kommer hem från jobbet och landar här i soffan medan prinsen och de får göra middagen :P Men en dag som denna är det tillåtet när jag jobbat och de varit hemma och slappat hela dagen. Men jag ska inte sticka under stolen att det är prinsen som gör den mesta av matlagningen här hemma. Jag hjälper till ibland och gör bara helt själv om jag måste. Men vi väger upp det på annat sätt, jag städar upp efteråt eller tvättar. Det gäller ju att toppa laget och göra vad var man är bäst på ;)

Igår blev det middag hemma och sen begav vi oss in til lstan för en liten promenad runt med kameran. Ikväll blir det nog inte så full fart heller.. funderar på en långpromenad (löpning är ju bara att glömma) men jag tror benen värker för mkt för ens det oxå. Att man kan få så mkt träningsvärk för lite fartökning. Har lite att skylla på dåliga löpskor oxå.. men mest är det nog träningsvärk.

Bilder från kvällen promenad finns här, om du bett om lösenordet förstås!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

19
JUL 2010
16:21

 

0

Betyder det att man har klimatanpassat sig till värmen när man slänger på en hoodie med tanken "det var ju lite kyligt i morse" och termometern visar 25 grader? ;)
På väg hem från jobbet. Skön dag idag, vilken stor skillnad det är när man har en kollega som kan dra halva lasten :) ikväll väntar faktiskt en ledig kväll, inga måste så som handla, tvätta eller träna. Skönt! Då kan man ta det som det kommer.. Kanske en kvällspromenad med prinsen? Vi får se.. Först middag iaf. Får se vem som hinner hem först och får äran att påbörja maten, han på cykel eller jag på tåget ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

18
JUL 2010
20:56

 

0

Vi försöker verkligen, och det går framåt. Kanske inte så hård träning som vi behöver, men vi rör på oss iaf. Mest stolt är jag över att vi tog oss ut idag på vår "bakis söndag" :)

Tisdag: Kvällspromenad 8,25km 01:22:02.
Torsdag: Löpning 5km 00:28:09.
Söndag: Löpning 6km 00:32:47.

Milen närmar sig.. 1,5månader kvar nu.. Dags att börja öka löprundan om jag någonsin ska ta mig runt en mil.

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

18
JUL 2010
20:50

 

0

Idag har jag och prinsen haft en sådan där underbar bakis söndag och bara njutit av varandras sällskap. Kramats, pussats, retats, busat osv :) Det är så underbart att inte bara ha ngn man älskar, utan ngn man fortfarande är kär i efter tre år och som är ens bästa vän i allt :) KÄRLEK!

Helgen har varit mkt social och två dagars festande. Igår gick vi ut och åt med mina vänner för att sedan ansluta oss till prinsens vänner för förfest och utgång. En mycket trevlig kväll! Synd bara att jag var så trött efter kvällen innan :( Kvällen blev itne allt för sent för det sved verkligen i ögonen av trötthet, sådär som när man badat i havet utomlands och fått saltvatten i ögonen. Men oj så skönt vi sov sen när vi kom hem! Och tog oss inte upp förän vid tolv :P

Nu har vi besök av prinsens kusiner och har precis ätit en sen middag och nu väntas film och GODIS!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

18
JUL 2010
12:23

 

0

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

17
JUL 2010
17:57

 

0

Sitter på tåget, på väg mot stan. Ikväll väntas middag med några av mina girls tillsammans med våra prinsar. Beroende på hur sen kvällen blir där så kanske jag och prinsen åker vidare till hans kompis för vidare party och ev utgång. Härligt med ledig helg tillsammans!
Nu ska vi se om min FB länk börjar komma igång.. Testar igen att länka ihop bloggen med fejjan..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

17
JUL 2010
14:52

 

0Här kommer lite ouftis som jag lyckts fota den senaste tiden..

1. Summerheat
T - carlings
Shorts - Lindex
FlipFlop - H&M

2. Fotbollskväll
Linne - H&M
Beiga byxor - NewYorker *NY!*
Bruna gladiator sandaler - Belle Shoes
Klocka - JetSet
Väska - Åhlens
Scarf - H&M

3. LBD
Klänning - NewYorker *NY!*
Svarta gladiator sandaler - SkoPunkten
Väska - (present från mamsen)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

17
JUL 2010
14:24

 

0Lite smått seg idag ;) Men det var en mkt trevlig kväll igår med prinsens vänner. Vi åkte ut till dem efter jobbet och satte oss på en strand med grill och vin. Självklart blev det bad, och t.o.m. jag doppade mig, två gånger! Woho! Det är mer än jag badade på hela förra sommaren ;)

Jag gillar sådanna här sommarkvällar när man inte behöver anstränga sig så fruktansvärt i varken planer eller kläder osv. Det blir så trevligt i alla fall! Och nästan helt gratis! Enda nackdelen var vägen hem. Usch! 45min på tunnelbanan och jag var åksjuk varenda sekund av dem. (vinet hade nog en liten verkan i det, men mest åksjuka) Men jag tog mig hem!

Fler privat bilder finns här, bara ett litet lösenord som krävs som du får om du frågar :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

17
JUL 2010
11:46

 

0

img_0463 (MMS)

Jag älskar helgfrunch :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

16
JUL 2010
12:31

 

0

img_0461 (MMS)

Blir bortskämd på jobbet ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

15
JUL 2010
17:48

 

0

Haha, inte värt att lägga upp några outfit bilder för det är så varmt så allt åker av så fort man kommer in genom dörren hem. Prinsen och jag kör på modet, underkläder thats it! här hemma. ;) Nej, men outfits bilder jag missat kommer upp senare.

Landade just i soffan efter disken. Prinsen var hemma först så han hade hunnit fixa en god lovbiff middag till oss. Självklart tog jag disken då, och hittade honom sovande på soffan sen. Ska låta honom sova en stund innan vi beger oss ut i löpspåret igen.

Händer inte så mkt annat just nu, jobabr dygnet runt, bokstavligen! Åkte nästan på att jobba hela dagen idag igen, men slapp som tur var. Men nu är det bara fredag kvar, sen väntar en ledig helg!! yey!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

14
JUL 2010
20:12

 

0Jag har aldrig varit en läppstift-tjej. Ja ibland, rött men vid ytterst få tillfällen. Så svårt att hitta en färg och en som inte torkar ut läpparna. Men nu tror jag allt jag har hittat en ;)

PEACHY från MakeUpStore! Härlig somarfärg! Ger läpparna lite färg samtidigt som den känns naturlig, konstig kombo. But i like it! Piffar till den enkla sommarsminkningen med mascara (inget annat är ju ngn vits när det bara  rinner bort).

Nu kanske jag vågar på mig fler färger allt eftersom.  

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

14
JUL 2010
18:48

 

0


Gick lös inne på NewYorker här för några dagar sedan. Och jag är förvånad att jag bara kom hem med dessa fyra plus lite underkläder för jag hade ett berg med mig in i provhytten. Några passade inte iofs, men sen fick jag rensa lite och tänka efter om jag behövde tre par shorts, osv ;)

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

14
JUL 2010
16:41

 

0Idag fyller vår familjs lilla bebis hela 22 år ;) GRATTIS på födelsedagen babysis! Hoppas du får en underbar dag och jag önskar jag kunde vara där och fira den med dig! KRam! Älskar dig!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

13
JUL 2010
18:44

 

1Vi börjar med mina fynd från en runda på stan med prinsen och hans kompisar. Riktigt nöjd med allt! Leggings från VeroModa och resten från MQ.

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

13
JUL 2010
18:30

 

0

I några minuter iaf. Hemkommen från jobbet, och till min stora lycka hade prinsen varit och handlat och börjat med både tvätt och middag. Så nu har vi en lugn stund i soffan innan jag ska avsluta tvätten och sen på med löparskorna! Ut i värmen! Tror ni det går?

Jaja, lite blogginlägg som legat på G och väntat på att jag ska finna tiden ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

12
JUL 2010
18:29

 

1

Aj aj, alla dessa besök är inte bra för vår träning. Men jag ska se det positivt att vi kommit ut iaf en gång i veckan..

v.25
Tisdag:
Löpning 5,33km, 30:32min.

v.26
Onsdag:
Löpning 6km 34:24min.
Söndag: Promenad 1,5timme.

v.27
Fredag:
Löpning 6km, 34:32min.
Söndag: Cykel 9,88km, 49:20min
Söndag: Cykel 10,94km, 49:53min.

Men nu börjar vi komma igång :) Det fina vädret och att vi nu har båda våra cyklar här peppar oss ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

12
JUL 2010
10:25

 

0

Ok, jag vet, man har tydligen inte rätt att klaga på denna tropiska värme. Och jag är verkligen den som älskar sommar och sol och kan stå ut med extrem solhetta... utomlands, på semester! När man har all rätt att slappa vid poolen och ta ett dopp var femte minut. Inte när man ligger hemma och ska försöka sova inför en kommande arbetsdag, eller som nu när ma nrinner bort på jobbet och huvudet känns som sirap. Jag hörde just på radio att ngn myndighet har gått ut och sagt att det är en arbetsmiljöfara att jobba i denna värme, man förlorar koncentrationen. Nej, det menar ni inte! Allt får man tänka på två gånger innan den kopplar. Och vad kan man göra åt det? Det är ju inte så att man kan stänga ner arbetsplatsen och gå hem.

Idag jobbar jag hela dagen, och då menar jag hela, 7-21.30. Pust! Men det var av eget val när chefen ringde igår och hade kris. Klirrar i kassan sen :) Men en dag räcker, det var behov imorgon oxå men det passar jag nog... tror jag.. ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
JUL 2010
20:39

 

2

img_0453 (MMS)

Fotbollskväll ute med vänner :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
JUL 2010
15:16

 

0

img_0448 (MMS)

Cykelolycka. Lika klantig med cykeln som när jag var liten :( Skyller på den tunglastade cykelkorgen på styret :p

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

11
JUL 2010
12:25

 

0

img_0447 (MMS)

Förbereder för en två mils cykelutflykt i 26graders värme :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
JUL 2010
22:24

 

0Nej inte alls! Jag hann med att rensa igenom garderoben lite i morse innan prinsen vaknade. Denna gång var det färgen guls tur. Jag hade en del, men dessa var det som fick stanna. Resten går till prinsens systrar :) Absolut inget fel på dem, men jag får väl inse att det inte riktigt är min stil när jag inte funnit tillfällen att bära plaggen de senaste 2-3åren ;)

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

10
JUL 2010
21:28

 

0

Hemma igen! Härligt ledig dag i den tropiska värmen :)

Som jag skrev tidigare så blev det lite slappande i gräset med tidningar, lite foto, bra musik. Helt underbart! Men efter några timmar fick det rundas av och bar iväg till Kista för lite shopping. Jag gick lös inne på NewYorker, enda butiken jag besökte faktiskt men så spenderade jag en timme där också medan boysen sprang på tråkiga affärer. Självklart blev det ett matbesök på food court, och pizza, nya favoriten där just nu. Mums!

Nu väntar en lugn hemmakväll för mig, boysen skall troligtvis in till stan igen för att kika runt.

Ha en skön lördag där ute i värmen!

Fler privata bilder hittar ni här, be bara om lösenordet!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
JUL 2010
16:58

 

0

img_0444 (MMS)

Det gäller att passa på när man är ensam och har gått om tid i provhytten ;) Blev less på att springa efter boysen så vi delade på oss :) Här ska provas!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
JUL 2010
12:15

 

0

img_0443 (MMS)

Picnic i solen :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
JUL 2010
09:15

 

0

Ledig lördag och jag är uppe? Vad har hänt med mig? När jag vaknade för fjärde gången mellan 8-8.45 så tyckte jag det var lika bra att ta mig upp ur sängen, jag var ju inte ens trött. Så nu sitter jag här i morgonrocken med en frukosttallrik framför mig. Besöket av mamma och pappa programmerade visst om min mage att vänja sig vid frukost + lunch på lediga dagar oxå och inte frunch som jag alltid kört med. En lätt keso/frukt tallrik nu så blir det ordentligare lunch sen när prinsen vaknar.

Dagens planer? Ja de har ju lovat tropisk hetta så vi har bara tänkt gå ner till gräset och slappa med tidningar och sen kanske ta oss in till stan senare på e.m. när det svalnat lite. En ledig lördag med inte allt för mkt planer, skönt! 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

09
JUL 2010
21:14

 

0

img_0442 (MMS)

Fredagsmys!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

08
JUL 2010
00:12

 

0En ny färg ur garedroben. Hade inte så mkt kläder i blått, dock har jag samlat på mig en hel del smycken. Rensadet går framåt, en turkos tunika åkte ner i påsen till prinsens systrar :)

 Kategori: Garderob - Nytt!,
Taggar:

 

 

07
JUL 2010
18:13

 

0

Kan inte beskriva det bättre själv, som min kollega sa idag "Det känns som ett korthus som är på väg att rasa". Sommaren har knappt börjat och vi börjar känna av väggen som närmar sig när chefen inte tagit in några erstättare för de som är på semester. Vi som ska jobba hela sommaren då? Vi kommer ju köra slut på oss.

Kvällsjobb idag. Så varför sitter jag här då om det är så mkt att göra. Jo, för idag beslutade de att komma och bona golvet i mitt kontor vart allt meterial finns.. Smart! Dit får jag tillträde vid åtta och kan försöka hinna med det som skall göras innan jag går hem vid nio.. jaja, än så länge är det relativt lugnt ikväll. Och tur är väl det för jag känner mig som en stel pinne i kroppen med nackspärr typ, eller inte helt, men jag kamn inte göra några kvicka rörelser med huvudet... Fun night! Eller hur? ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
JUL 2010
22:09

 

0

Jag har inte riktigt hunnit med det här med outfits.. men här kommer alla på rad som jag missat ;)
1. Släktkalas
Top - H&M
Shorts - omsydda byxor från H&M
Skor - SkoPunkten
Pärlsmycken - (arv från mormor)
Väska - (present från mamma)

2. Slapp jobboutfit
Linne - H&M
Shorts - Lindex
Skor - SkoPunkten
Cardigan - VILA

3. On my way to work
Linne - H&M
Shorts - Lindex
Skor - BelleShoes
Hoodie - 365sunshine, MQ *NY*
4. SATC city kväll
Klänning - Gina Tricot
Skor - TopShop
Väska - Åhlens
Skjorta - NewYorker

5. Middag med päronen
Klänning - Madonna SheStore
Cardigan - VILA
Skor - SkoPunkten
Väska - Indiska

6. En dag till sjöss
Kjol - Gina Tricot
Linne - H&M
Cardigan - VILA
Skor - Belle Shoes
Väska - (present från mamma)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

06
JUL 2010
21:22

 

0Hemma efter en lååång dag till sjöss. En mkt trevlig resa med mamma, pappa o prinsen. Sol på däck på ditvägen och sen mumsig tre rätters (eller hundra typ) middag på hemvägen. Självklart lite tax-free shopping oxå ;) Mysigt att åka båt, men nästa gång tar vi nog en övernattning och lite tid på resmålet, nu kändes det lite som en lång resa som började och slutade hemma. Men umgåstid är alltid uppskattat nu när föräldrarna är och hälsar på :)

Fotboll på TV nu, så jag får lite tid framför datorn med de andra sitter klistrade ;)

Fler privata bilder hittar ni här, om ni ber om lösenordet först ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
JUL 2010
10:40

 

0

img_0436 (MMS)

MOBIL Härligt ledig dag i solen på däck med livemusik :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
JUL 2010
09:11

 

0

img_0433 (MMS)

MOBILBLOGG Skepp ohoj! Det blev en dagstur till Finland :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

04
JUL 2010
17:58

 

1

Som jag förutspådde så blir det inte så många besök här nu när mamma och pappa är på besök. Men oj så härligt vi har det! Igår har jag ju redan berättat om och idag har vi bara myst hemma med en långpromenad i solen innan mitt kvällsjobb. Lyxigt att ha dem på besök, hemlagad mat av mamma och pappa arbetar av alla "att-göra" punkter i lägenheten (fixar dörrhandtag, vingliga bord osv.)

På jobbet nu, kvällsjobb men jag kikar kanske förbi senare om det blir lugnt, men nu har jag lite att fixa..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

03
JUL 2010
21:51

 

0

Kikar in en snabbis innan jag slocknar i soffan. Jag vet, inte ens tio på en lördag kväll! Men jag ser i kors snart.

Mycket trevlig utekväll med girlsen på ms Gärdas igår kväll med en massa vin och lite mat. God mat men dock mkt små portioner. Vid halv två rundade jag av kvällen och åkte hem för att släppa in mamma och pappa som anlände från norr vid halv fyra. Stupade i säng som ni kan förstå vid fyra, 22timmar lång dag.

Väcktes av pappa som var pigg som en lärka "Upp och hoppa klockan är elva". Det tog ett tag innan jag insåg hans spratt men då var det för sent, jag satt redan i soffan och hade tvättat ansiktet när han avslöjade att klockan bara var nio. 

Så nu är jag trött!! 5 timmars sömn, och på det IKEA besök, sko sortering, mastodånt middag (såg till att det blev ordentligt med mat denna gång på resturangbesöket), promenad på söder, och nu fotboll i soffan. TRÖTT!!!

Outfits, shopping, m.m m.m kommer när jag har årk och tid. Kram på er!! 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

03
JUL 2010
16:44

 

0

img_0431 (MMS)

MOBILBLOGG: Mina skor har äntligen fått ett ordentligt hem :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

03
JUL 2010
14:20

 

1

img_0430 (MMS)

MOBILBLOGG: Yes! Vi fick in allt ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

02
JUL 2010
20:01

 

0

img_0423 (MMS)

MOBILBLOGG Jag lever ;) bara inte vid datorn. Mest på jobbet och resten ute i den härliga värmen! Nu på väg in till stan för att möta upp girlsen för en riktig SATC kväll ;) Massa inlägg på G men de får vänta för i helgen har vi storbesök av mamma och pappa!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...