30
SEP 2009
22:49

 

0

Oj vilken lång dag det blev! Efter en snabb städning av badrummet (blev det istället för vardagsrummet) åt jag och prinsen en mumsig frunch innan vi begav oss in till stan. Där avbockades de andra ärendena och lite shopping blev det, innan vi mötte upp med vänner för en god middag ute och sedan fika och idol hemma hos dem.
Nu är jag grymt trött! Känner mig lite underlig, bara det inte är ngn förkylning på gång. Ska kika klart på idol medan prinsen skruvar på med TV väggfästet vi köpte idag. Sen sovdags, jobb imorgon bitti igen. Ha det bra!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

30
SEP 2009
10:56

 

0

Äntligen! Och jag har itne sovit bort större delar av dagen, inte stora delar iaf ;) Jag har nu jobbar fem dagar i rad och efter denna lilla lediga dag så blir det åter igen sju irad :S Men sen får jag nog vara långledig.

Dagens planer är att ta tag i allt sånt som timmarna inte räckt till de senaste dagarna:

 • Posta inbjudningarna
 • Posta presenten till lill-bebisen
 • Träna
 • Del 2 i "soffbordsprojektet"
 • Städa vardagsrummet
 • Hinna umgås med prinsen :)

Återkommer när ngn av punkterna är avbockade!

Vad hittar ni på idag??

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

30
SEP 2009
10:51

 

1Tyckte det var dags för en lien uppfräschning :) Alla mina designer jag gjort till mig själv och andra hittar du här.

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

29
SEP 2009
22:10

 

1


Kan inte fatta att jag äntligen hittade ett bord i perfekt storlek! Endast höjden som är för hög och färgen som är fel, men en såg och målarfärg så är det fixat :)


Sågen åkte fram igår kväll. Tre sekunder efter att bilden togs sa det "klonk" och vi insåg att det var ett metallrör mitt i träbenet.


Så skruvmejseln fick hjälpa till och stången togs ur och benet sågades itu. Nu måste det inhandlas en ny kortare stång innan projektet kan fortsätta...

Stay tuned!

 Kategori: Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

29
SEP 2009
21:54

 

0


Äntligen har jag fixat klart Sandras design. Förlåt tjejer att det dröjer men just nu har inte dygnet nog med timmar för mig att hinna med allt :(

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

29
SEP 2009
18:47

 

0

Blev ingen träning igår, slockande visst på soffan en liten stund istället ;) Sen tog jag och prinsen tag i vårt soffbordsprojekt. Bilder kommer snart :)

Orka laga middag?? Nope! Prinsen jobbar och jag gjorde misstaget att lägga mig i soffan när jag kom hem från jobbet vid 18. Gröt blir nog lagom ;) Och ett Gossip avsnitt!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

28
SEP 2009
19:32

 

0


Idag åkte höstkappan fram, det börjar kännas att hösten kommit.

Skjorta - BikBok
Jeans - Diesel
Skor - DinSko
Väska - D&G
Kappa - Vila
Klocka - (prinsens kompis)
Örhängen - SNÖ

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

28
SEP 2009
19:22

 

0


Den som söker hon finner :) Hoppas lite sågande, slipande och målande får den som jag vill ;)

 Kategori: Inredning - Vårt vardagsrum,
Taggar:

 

 

28
SEP 2009
19:18

 

0

Blev inte så mkt bloggande igår. Lyckades ta mig upp vid ett tiden i alla fall efter natt jobbet. Och efter lite slappande i soffan begav vi oss iväg för att inköpa ett begagnat bord och storhandla lite mat. Tog på krafterna, men det var en mysig biltur runt Stockholm :) Kvällen avslutade med MAX och film :D

Idag är jag inte mkt piggare efter att bara fått 6timmar sömn inatt. Kom hem från jobbet efter 18, så det var itne allt för länge sen. Ska försöka ta mig upp från soffan här och bege oss till gymet.. orka?? Jo!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
SEP 2009
05:00

 

5

... två chailatte i magen, en utläst PLAZA. Om man nu kan kalla det läsa, 98% av sidorna är ju bilder. Jag föredrar tidningar med lite mer text, typ Cosmo. Funderar just nu på vad jag ska hitta på de sista två timmarna, lösa korsord eller ge mig in i en ny bok jag tagit med mig. En lugn natt här på sjukhuset ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
SEP 2009
01:58

 

0

får se om det fungerar :-) undrar vad det kostar. någon som vet? och hur får man dit en bild? skräp telefon! jag vill ha en iphone.

Update från datorn: Det verkar fungera :) Men jag glömde ju kolla saldot innan så jag har ingen aning vad det kostade. Men mobilblogg kan ju komma till användning i framtiden. Om jag bara kunde komma på hur man får in en bild oxå. Jag kommer till sidan vart man lägger upp bilder, men sen förstår jag inte hur jag laddar upp en bild från mobilen.. jaja, ett framtida bekymmer. Nu ska jag bläddra igenom senaste numret av PLAZA som prinsen skaffade till mig :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

27
SEP 2009
01:39

 

0

Sitter och spanar på hemnet.se, så här på betald arbetstid ;)

Prinsen och jag vill ju köpa eget såsmåningom. Nu börjar t.o.m. han spana i tidningarna på annonser "Men det här låter ju bra! En trea på... osv" Vi pratade lite löst om att börja gå på visningar för att se vad vi vill och inte vill ha. Eller är det en dum idé? Vi kanske bara blir ännu mer sugna. Och det blir ju inget köp innan prinsen fått ett fast jobb (eller längre vik iaf) och vi då går till banken och frågar om ett lånelöfte.

Men som sagt, att börja spana redan nu gör ju oss bara mer förberedda inför köpet. För det är ju inte lätt det här! Först bestämma vilket område, iaf vilken sida av stan. Men vi är nog inne på att köpa en trea på en gång. Prisklassen har vi nog också bestämt oss för, men det beror ju helt på lånelöftet. Nyrenoverat eller renoveringsobjekt? osv osv

Jag har nu spanat ut 5-6 st som har visning imorgon. Ska visa dem för prinsen så kanske vi hinner förbi ngn av dem under dagen. :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

26
SEP 2009
17:09

 

2


Det var en ren djungel med babysaker jag sprang runt i idag. Men oj så mkt sött!! Skulle ha kunnat köpa så gott som allt :) men efter lite proffshjälp över telefonen fick jag veta att luva inte var ngn höjdare, inte klänning heller, och allt ska vara av mjukt material och inga hårda spännen eller knappar. Och till slut blev det detta till söta M&D's tös.

Body, sockar - Lindex
Byxor, pannband - H&M

Jag tillhör inte en av dem som tycker att allt ska vara unisex. Är det inte för gulligt med en liten tjej i söta rosa kläder?? Det tycker i alla fall jag!

 Kategori: Gott och Blandat,
Taggar:

 

 

26
SEP 2009
16:58

 

0

Ska iväg och jobba natt om ett par timmar, så jag borde iaf försöka sova lite i förebyggande syfte, men hur lätt är det?? Kom just hem efter en runda på stan och sedan ett stopp hos prinsen för att tigga lite färdiglagad mat ;) Blev kvar där mkt längre än jag planerat, men men.. Nu ska jag i alla fall försöka sova lite, snart.. efter att jag sett senaste avsnittet av Grey's ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

25
SEP 2009
18:45

 

1


 

Detta är den sjätte boken i serien av Camilla Läckberg, och jag har läst dem alla. Alla är riktigt bra, men jag sträckläste de första och då blir i alla fall jag lite less vilken bok jag än läser. Nu var det ett tag sen jag läste hennes böcker, så Sjöjungfrun gjorde att jag fastnade igen. Hon har ett så bra sätt att binda fast en i historien genom att hoppa mellan de olika karaktärerna. Just när det blir som mest spännande byter hon scen, utan att det känns överflödigt eller tidsfördriv för alla historier binder samman till slutet vart mordhistoren löses upp. Detta sätt att berätta trollbinder mig, medan andra (läs prinsen) blir irriterade. ;)
Denna bok är den enda som lämnar en "cliff-hanger". Historien bakom morden följer författaren Erica och henne man Patrik (haha, det har jag inte tänkt på, de heter ju som mina vänner :)) som jobbar som Polis. Mellan alla mordhistorier får man följa paret när de möts och bildar familj. En skön mellanhistoria som binder samman böckerna och gör personerna i böckerna mer verkliga.


(Bild: www.adlibris.se)

 Kategori: Sett / Läst / Lyssnat,
Taggar:

 

 

25
SEP 2009
16:54

 

0

Idag dök det upp lite svåra val inför framtiden. På ett av de ställen jag uthyrs till har jag fått visat intresse (av anställda och cheferna) att jag ska söka en tjänst som kommer ut i december. Det är självklart alltid uppskattat att vara efterfrågad, och jag tackade för erbjudandet och sa att jag skulle fundera på det. Nu vet jag inte hur länge jag kan fundera dock. Får väl börja väga för och nackdelar redan nu..

 

Fast jobb:
Uthyrningsfirma:
Lön: Cheferna är medvetna om att jga ligger högre i lön just nu, och enligt en anställd så väger de att möta upp min lön hos uthyrningen för att få hit mig.
Lön: Eftersom villkoren är lite sämre här, så är lönen lite högre (i alla fall så kommer den bli det när min provanställning är över).
Kollegor: Jag trivs välidigt bra med de som jobbar här, dock lite äldre damer.  Kollegor: Inom bemanning har man ju inte riktigt några kollegor mer än de man springer in i då och då. Och så tjejerna på kontoret man hörs med över telefon.
Arbetsuppgifter: Som det känns nu, lite enformigt. Men om jag får mer ansvar som fast anställd så tillkommer nog lite mer. Men inte så utmanade saker. 
Arbetsuppgifter: Väldigt varierande eftersom jag byter arbetsplats så ofta. Man lär sig mkt nytt.
Schema: Ett fast schema på 75% under sex veckor som rullar på med 2-3 helger och ca 31% av passen är kvällar.
Detta medför ju att man kan planera sitt liv mkt bättre när jag vet långt i förväg hur jag jobbar.  
Schema: Väldigt beroende på hur mkt uppdrag som kommer in. Men jag är anställd på 100%, och garanterad lön för 75% om passen skulle bli få. Men det brukar bli ca 85% i månaden. Det är sagt att vi ska jobba 2 av 5 helger, men det brukar bli mer. Och kring hälften av passen som dyker upp är kvällar. Jag kan sätta in två veto-dagar i månaden där jag vill vara ledig och de inte kan protestera. Och efter jag uppnått mina 75% kan jag tacka nej, de uppsakattar det inte men vid speciella tillfällen har det gått.
Detta innebär alltså att det är svårt att planera in ngt mer än två veckor framöver och även kvällstid är det svårt att hitta på ngt eftersom jag jobbar så mkt kväll.
Läge: Ligger väldigt centralt och jag tar mig till jobbet med tio minuters tunnelbana + max tio minuters promenad.
 
Läge: De flesta ställen har legat rätt så centralt, och oftast skickas jag dit. Men det har ju blivit  ställen med en resväg på 1-1,3timmars resväg (inte ofta som tur är). 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

25
SEP 2009
12:01

 

0


Har börjat dagen med att göra bort tråkarbetet med att betala räkningar. Som tur är ser det lite ljusare ut denna månad när jag inte lyxat med obetald semester, men det är ju aldrig kul att se pengarna flyga iväg till sådanna tråkiga saker som hyra, el m.m m.m.

Nu lite roligare saker, som nya avsnittet av Gossip Girl! :D

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

24
SEP 2009
19:24

 

2

Oj så vuxen jag känner mig. Efter ett förmiddagspass kom jag iväg från jobbet vid fyra och kilade iväg till affären för att handla lite ingredienser till middagen. Väl hemma tillagades biffar och potatismos, från scratch bör tilläggas ;) Lagom till att middagen stod på bordet kom prinsen hem från sitt jobb. Klassisk scen eller hur :)
Nu har vi just satt oss i soffan och ska slappa en timme innan vi beger oss till gymet. Ett stort plus dessutom, ALL disk efter middagen är färdig och bortplockad :D

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

24
SEP 2009
17:28

 

0

Med inspiration från mitt tidigare inlägg, dök detta upp ur garderoben i morse. Det börjar faktiskt bli lite för kallt för kofta, iaf med linne under..Svart linne - Gina Tricot
Grått linne - TopShop
Jeans - Cheap Monday
Skor - DinSko
Kofta - BikBok
Scarf - Peices
Väska - D&G
Örhängen - SNÖ
Halsband - (present från prinsen)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

23
SEP 2009
23:08

 

1

Sitter och kollar på Half Ton Teen på trean, tonårs amerikaner som väger 300kg och får genomgå bypass. Men deras inställning gör mig så irriterad. Varför inte ta vara på den chansen de får, men nej de lägger sig i sängen igen och tykcer synd om sig själva och låter mamma passa upp på dem.. suck! Vilja är första och enda steget!

Blev inte mkt bloggande idag. Har jobbat kväll och tyvärr så var det internetstrul så jag fick sitta och läsa min bok eller knåpa på på inbjudningskorten (30 framsidor kvar nu, sen klart) under mina lugna stunder. Det är väl lika att gå och lägga sig strax, jobbar förmiddag imorgon, men jag e ju inte trött efter att ha vänt lite på dygnen :P Sov så underbart skönt i natt i nybäddad säng! Älskar nytvättade sängkläder ;)

Godnatt på er!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

23
SEP 2009
00:40

 

2

Efter ett skumt spinning / core pass på SATS (lite för mesigt för mig efter att jag vant mig med dessa pass på Inpuls) passade jag på att ta ett härligt bastubad. Eller försökte iaf. Varför ska folk använda bastun till att lufttorka sig efter duschen?? Jag kände att jag kan inte börja ösa på eftersom jag inte var först in. Men jag satt med mantran "Gå ut, gå ut, gå ut" i mitt huvud. Och tillslut gjorde hon som jag önskade och jag kunde sätta mig och ta riktig ånga. In kom sen en annan tjej och ska lägga sig och typ "sola" i bastun (la sig ner och vilade typ på bänken). Men det sket jag ärligt talat i, jag var först in och kastade på mer vatten. Hon stannade inte länge :P En bastu ska man svettas i innan duschen, inte stå och lufttorka i efter man duschat, and thats it!

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

23
SEP 2009
00:35

 

1


Denna stil är helt klart jag! Och jag har nog några liknande saker att leta fram ur garderoben ;) Men här kommer en shoppinglista att inspirera andra att sno denna outfit, men till ett billigt pris i butiker nära dig!

Linne - Gina Tricot
Byxor - Gina Tricot
Kofta - TopShop
Väska - H&M
Skor - Scorett
Halsband - KappAhl

 Kategori: Garderob - Inspiration,
Taggar:

 

 

23
SEP 2009
00:19

 

0Syster Yster har skaffat sig en blogg! Familjen har ju lyxen att gå före i design kön ;) (Men det e lugnt, de andra e på G till helgen skulle jag tro)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

22
SEP 2009
11:46

 

3

Söndag blev en härlig dag med slappande i soffan med prinsen som vi hade planerat in. IDOL och en massa andra repriser. Pizza beställdes hem. Film på kvällen. Skön dag! Behövs en sån då och då, inga måsten.

Måndag blev jobb hela dagen, eller jag sov för länge så jag hann inte få ut ngt av dagen innan jag var tvungen att bege mig vid ett.

Tisdag, sovmorgon igen. Ofrivillig! Jag måste verkligen ta tag i det här nu, jag har börjat vända på dygnen igen. Gjorde ett försök att ställa klockan på nio idag, men inte en chans att jag tog mig upp. Suck! Det är skönt medan man sover, men jag får nästan ångest sen över att jkag sovit så länge. Iofs är det bara nio timmars sömn, för vi la oss så sent igen, så det är nog det som behövs åtgärdas först. Komma i säng i tid!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

22
SEP 2009
11:42

 

0


Tröja - Mango
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Bronx
Väska - Friis & Co
Klocka - JetSet
Jacka - Vila
Halsband - (present av systrarna)
Örhängen - (present)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

20
SEP 2009
12:15

 

3

Jag hade en riktigt mysig kväll med girlsen igår kväll. Vi möttes upp hos B och njöt av en god plockmiddag a la oss och rundade av med en massa ost, kex och choklad. Och allt detta tillsammans med vin. Det blev ingen utgång för vi träffas för sällan och hade allt för mycket att prata om, och vi avverkade alla möjliga samtalsämnen från planering av resor, räntor, killar, you name it, allt!

Blev sent hemma, så jag har nyss stigit upp och nu väntar en IDOL maraton på TV. Perfekt söndag! Får se när prinsen vaknar, han kom hem vid 6 tiden tror jag..

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

19
SEP 2009
15:39

 

3


Tröja - H&M
Svarta leggings
Knästrumpor - H&M
Skor - DinSko
Örhängen - SNÖ
Halsband - (present av prinsen)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

19
SEP 2009
15:26

 

0

Tassade upp halv tio och fixade oss en liten frukost som sedan avnjöts i sängen medan vi tillsammans planerande dagen. Dagen startade sen med en timmes spinningpass. Så skönt! Första på jag vet inte hur länge, så det var grymt jobbigt, men oj så skönt nu efteråt.
Efter träningspasset hängde jag på prinsen till restaurangen och serverades en god kycklingsallad till lunch :) Nu är jag hemma igen efter en snabb sväng på Åhléns. Ska slappa lite, sen väntar en tjejkväll hemma hos B.

Vad hittar nu på i helgen??

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

18
SEP 2009
22:04

 

2På ettan nu :) Hur många gånger har man inte sett den, och vilka minnen den framkallar :)

 Kategori: Sett / Läst / Lyssnat,
Taggar:

 

 

18
SEP 2009
19:27

 

0


Oj så svårt det är att komma på ngt att skriva i en inbjudan. Sitter på jobbet och knåpar. Det ska ju låta så korrekt som möjligt med alla fakta så inget kan misstolkas, men samtidgt vara fyndig och välkomnande...

Det blev så här i alla fall..

".... och .... är hjärtligt välkomna att tillsammans med oss fira .... på hans 50-årsdag. Vi samlar släkt och vänner i .... Folkets Hus den 2 jan 2010 kl.18.00. Där bjuds på en lätt middagsbuffé med dryck och andra festligheter. Hälsningar ...."

Sen blev det ett "PS. Festen är barnfri, så kom ihåg att fixa barnvakt i tid ;)"

Då hoppas jag att allt har framkommit :D

 Kategori: Gott och Blandat,
Taggar:

 

 

18
SEP 2009
12:15

 

2Underklänning - H&M
Strumpbyxor - Lindex (?? osäker..)
Knästrumpor - H&M
Klänning - H&M
Skor - DinSko
Tunika - Elvine
Väska - Sisters
Halsband - (present från prinsen)
Örhängen - SNÖ

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

18
SEP 2009
12:11

 

0

Blev inget mer bloggande igår kväll. Efter att jag tog modet till mig och ställde mig framför badrumsspegeln med saxen (blev grymt nöjd faktiskt!), mötte jag upp prinsen och hans kompisar på söder. Vi begav oss ut till Kungens kurva och gick runt lite i butiker och ögonshoppade, innan vi satte oss ner för att äta/fika och umgås. Riktigt trevlig kväll!¨
På vägen hem passerade vi en biograf och jag och prinsen tog tillfället i akt och fortsatte kvällen med mys i biosalongen till filmen The Ugly Truth (Jag fick välja ;)) Härliga ledig dag!!

Ikväll väntar ett kvällspass på jobbet, men sen är jag ledig hela helgen! Yey! Nu ska jag ta och bege mig till gymet en stund. Hörs snart igen!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

17
SEP 2009
13:50

 

2Jag har alltid så svårt att bestämma mig vad jag ska hitta på med håret. Nu är det i alla fall mörkt igen och jag är nöjd :) Men jag är inte nöjd med luggen, den är alldeles för lång och tung. Så nu är frågan om jag vågar vara där med saxen själv lite. Jag vill fortfarande ha den lång så jag kan fästa upp den om jag vill, men lätta upp den lite.

Ett tips om ni oxå har problem med vaf ni passar i och inte är att göra som jag gjort. Jag har allt eftersom samlat foton på mig själv i en mapp på datorn, med mina frisyrer och hårfärger genom åren (går tillbaka till 2001). Då kan man lätt se vad man passade bäst i och vilka misstag man gjort :P

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

17
SEP 2009
11:38

 

0
Det blev visst en bloggfri dag igår, hann inte riktigt med det. I och med att jag hade en kort arbetsdag och kom därifrån redan halv två så hann jag med en massa efter det. Eller inte så hemskt mkt, men det var en mkt trevlig dag. Jag mötte upp prinsen hemma för att göra oss i ordning för gymet. Men vi kom iväg lite sent iväg dit vid fyra, efter att ha somnat 1,5timme på soffan, prinsen hade vägrat väcka mig för att jag sov så tungt. 
Efter ett skönt gympass och en snabbt besök i mataffären mötte vi upp söta MR hemma hos oss. Vi två lekte lite frisör medan prinsen fixade en god middag till oss. Varsin hårfärg sattes i och MR fick en lite upptrimmning av frisyren. Ska kanske ta och fixa min egen idag, vi får se.. Mörkt är det i alla fall nu igen, and me likey :) 
Kvällen avslutades för mig och prinsen med lite filmmys i soffan med en burk Ben & Jerrys i famnen ;)
Härlig dag med andra ord, och idag väntar en leeedig daaag!! Yey!!

(Bild: © Cindy)


 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

15
SEP 2009
18:56

 

4Tio klara, 50 till så... Sen är det bara insidorna kvar oxå :P

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

15
SEP 2009
17:52

 

0Risken är att man blir lite väl bekväm när ens prins jobbar på en restaurang för tillfället ;)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Mat/Bak,
Taggar:

 

 

15
SEP 2009
17:02

 

0Sprang förbi några butiker på vägen hem från jobbet och nu är jag redo när suget faller mig in för att bli mörkhårig igen, eller med andra ord färga bort utväxten. Vilket inte kommer att dröja allt för länge, bara inte just idag för håret är redan nytvättat.

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

14
SEP 2009
20:45

 

1

Kvällen börjar rundas av och snart får jag kila hem till prinsen och en mysstund i soffan med hans goda chai-latte :) Men det får inte bli för sent, upp kl.6 imorgon :S Som tur är så blir det en kort dag och jag får gå hem redan halv tre. Och då väntar äntligen en ledig eftermiddag, får se vad som hittas på. Tänkte kila förbi Maria Nila salongen och höra mig för lite om den där inpackningen med färg i som jag skrev om tidigare. Och en härlig höstpromenad (om vädret tillåter) skulle vara skönt.. We'll see!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

14
SEP 2009
16:26

 

2

Tyvärr fick jag åka iväg till gymet själv idag eftersom prinsen blev utringd i sista sekunden att hjälpa till på restaurangen över lunch. Trist som tusan att träna själv! Men oj så effektiv man blev, jag tog mig igenom vårt pass på 45min istället för en timme. Men det är väl för att man inte har ngn att surra och svamla med ;)

Nu börjar jag känna suget efter att testa ngt nytt, eller nygammalt menar jag, som spinning eller box eller liknande. Styrketräning är skoj, men inte 4ggr i veckan!

Ska vi fortsätta köra styrke så här ofta så måste jag nog dela upp passen lite per kroppsdel. Just nu kör jag igenom hela kroppen varje gång, med en övning på varje muskel med undantag för tre stycken på rumpan ;) Det är den delen jag bokstavligen behöver "work my ass off" på ;)

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

14
SEP 2009
16:04

 

1


T - Ed Hardy
Chinos - BikBok
Skor - Skopunkten
Väska - D&G
Jacka - Josefssons
Örhängen - SNÖ
Halsband - (present från prinsen)
Diadem - H&M
Klocka - (prinsens kompis)
Scarf - Pieces
Smink - MakeUpStore

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

14
SEP 2009
11:02

 

0

Denna dag blir inte så olik de andra. Ska ta mig iväg till gymet på en stund sen bege mig till jobbet för ett kvällspass. De här kvällspassen är ganska bekväma. Skönt att börja 15.30, för då hinner man få ut ngt av dagen innan. Men nu har det varit lite väl många sådanna pass i rad, känns som om man inte har ngn fritid att hitta på ngt. Femte dagen i rad nu, känns att det börjar bli dags för en ledig dag, men det väntar två dagar till. Men det är mitt eget fel, jag tog på mig sju dagar i rad för att kunna vara lite mer ledig senare.

Vad hittar ni på idag?

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

13
SEP 2009
18:23

 

0


(Bild: Collage gjord av mig på www.Polyvore.com)

 Kategori:
Taggar:

 

 

12
SEP 2009
20:17

 

2

En ny grej jag tänkte börja med. När jag hittar en snygg outfit på en kändis tycker jag det är kul för oss boende i lilla Sverige att inspireras och hitta liknande plagg i en butik nära dig :) Först ut Serena från Gosspi Girl. Hoppas det inspirerar ngn :)


Tunika - BikBok
Väska - TopShop
Skor - Scorett
Ring - H&M

 Kategori: Garderob - Inspiration,
Taggar:

 

 

12
SEP 2009
19:04

 

0


..en slappar kväll i soffan, med dator och TV tills prinsen kommer hem vid nio/tio från jobbet. Sen blir det film! Skönt att bara ta det lugnt, känner mig helt seg idag. Var så trött efter jobbet att jag åkte direkt till restaurangen vart prinsen jobbar ikväll vart prinsen slängde ihop en god middag till mig. Lyx! :) Så nu när jag kom hem slapp jag ställa mig och laga mat eller diska.

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

12
SEP 2009
11:20

 

5

Varför är det så tabu att prata pengar och lön?? Hur ska vi annars kunna jobba upp vår lön om vi inte har koll på vad våra kollegor har??

Men pengar och löner är ju så relativt oxå. Jag var svinnöjd med min lön när jag började på mitt nya jobb i juni, men nu känns det som om jag sitter här och jobbar gratis. Nej, snart är provanställnignen över och då ska jäkla lönen höjas rejält.

Men jag ska ju inte klaga dagar som denna ;) Relativt lugnt på jobbet för att vara en lördag.. ska kanske kila ner till coop och köpa mig ngt att äta. Beröm till mig! Första dagen sen 1juni som jag inte lyckades få med mig ngn matlåda till jobbet. :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

12
SEP 2009
11:14

 

0

När var det jag färgade håret sist?? Hm.. mitten på juli måste det vara, augusti september, det är två månader sen. Varför känns det då som om det var en evighet sen?! Jag har sagt det förr men säger det igen, jag tror faktiskt det är jobbigare med ljus utväxt än mörk. För den ljusa utväxt jag har nu (mitt eget råttfärgade hår) i kontrast med den mörkbruna färgen jag har gör att håret ser tunt ut :(

  Har hört bra om några inpackningar som ska behålla färgen längre och inte göra så skarp utväxtkant. Undrar om det är ngt att testa.
Ska man färga håret först så man får bort utväxten och sen köra inpackning regelbundet, eller om jag ska gå på inpackningen på en gång.. hm..
Här brevid är ett exempel från Maria Nila Colour Masque som tydligen ska vara bra, och inte så fasligt dyrt heller. Ska kika nästa gång jag är i närheten av en butik.

(Bild: www.lyko.se)

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

11
SEP 2009
19:11

 

3


  

Jag har just läst klart "En shopahholic får en syster". De tidigare tre böckerna läste jag i början på sommaren, och de fick ganska bra betyg. Men den här.. visst den roade mig från stund till stund, men i överlag kände jag mig smått irriterad över hur barnsligt karaktären Rebecca tänkte. I de tre första böckerna köper man det, men hur många gånger ska hon inse sitt beteende för att sedan falla dit igen? Jag tvekar verkligen på att läsa den femte boken som kommit ut..


(Bild: www.adlibris.se)

 Kategori: Sett / Läst / Lyssnat,
Taggar:

 

 

11
SEP 2009
18:56

 

1


Metro
skrev idag om Sveriges första digitala provrum i Modevaruhuset Kfem. Provrummet är utrustad med en webkamera och direkt uppkoppling till nätet, så man kan prova kläder och genast blogga om det ståendes i provrummet. En modebloggares dröm?? Eller??
Nu kallar jag inte mig själv för modebloggare, men visst dyker det upp provrumsbilder titt som tätt. Om jag står i kön för att testa ngt grymt snyggt plagg, inte vill jag då att provrummet ska beslagtas av ngn modebloggare som står där inne en evighet och provar, fotar och bloggar! Ett foto med mobilen elelr kameran kan jag ju unna folk, men inte mkt längre tid än så. Vissa folk tar nog lång tid på sig inne i provrummen redan.
Kul idé, men till en viss gräns.

(Bild: www.vallingbycity.se)

 Kategori: Gott och Blandat,
Taggar:

 

 

11
SEP 2009
16:14

 

2

På jobbet igen, efter ett skönt styrketräningspass med prinsen innan. Nu har vi verkligen kommit igång! Tre ggr i veckan, minst. Nu har två veckor gått sen vi skaffade gymkorten, och det börjar synas lite resultat. Det går antagligen fort att komma tillbaka till den form jag var för inte så länge sedan.
Dessa två veckor har varit lite mjukstart, så nästa vecka är det dags att trappa upp ett steg. Lite tyngre vikter, och fler besök. Men då ska jag försöka få med mig prinsen på lite mer pass. Jag vill inte bara köra styrke, dels för att mitt mål inte är att bygga msukler och dels för att det blir långtråkigt i längden. Men han ger nog med sig snart ;)

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

10
SEP 2009
18:05

 

19

  

Än så länge gör jag ju mina bloggdesigner gratis i den mån av tid jag har. Men kön växer i samma takt som jag blir klar med dem, så inom en framtid kommer jag nog att börja ta betalt för min hjälp.
Så nu till min fråga: Vad tycker ni är ett rimligt pris för en bloggdesign??

OBS! Än så länge så gör jag dem GRATIS, så det är bara att ni hör av er ;)

Här ser ni min portfolio med tidigare bloggar jag designat.

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

10
SEP 2009
16:54

 

0

Efter två härliga lediga dagar är jag nu tillbaka på jobbet.

Gårdagen spenderades förmiddagen med mys hemma i soffan, bara lugna stunder med en musmig stor frunch och bara umgås. Drömde oss bort på hemnet lite och kollade på framtida lgh köp :) Jag tror klockan var nästan fyra när vi begav oss ut från lgh för att möta upp prinsens kompis vid Hötorget för att hämta pirnsens Ipod. Träningskläderna åkte på så vi promenderade sen från Hötorget, genom Gamla stan och längst vattnet på Söder mälarstrand en bra bit. Lite träning och sightseeing i ett ;) När vi nådde Hornstull så beslutade vi oss för att det fick räcka för idag och åkte buss/T-bana hem. Efter prinsens goda middag blev det ännu mera mys i soffan till idol m.m. :)

Jag älskar verkligen lediga dagar tillsammans!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
SEP 2009
16:46

 

1

 • Chinos - BikBok
 • T- RedLabel (tror jag om jag minns rätt..) Carlings
 • Sandaler - Belle Shoes
 • Klocka - JetSet Ur&Pen
 • Guldhalsband x2 - (presenter av familjen)
 • Pärlörhängen - (present för länge sedan)
 • Ögonskugga - IsdaDora

  (Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

10
SEP 2009
00:26

 

2

Godnatt på er! Blev inte många inlägg idag, men jag återkommer imorgon och kan berätta lite om vår mysiga dag. Inte så händelserik, men mysig, och så ska vissa dagar vara ibland ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

10
SEP 2009
00:14

 

3Lady Gaga är tydligen populär :) Här kommer ännu en beställd design.
Ser du det här Karro så kan du ju maila mig dina uppgifter så vi får in det på din sida snart :)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

09
SEP 2009
11:16

 

5

Sorry för dålig uppdatering, men jag och prinsen har passat på att spendera lite tid tillsammans efter att ha jobbat totalt om varandra. Gårdagen spenderades slöande i soffan, surfande, kollade på TV, pysslade på med mitt partyplanning. Sen begav vi oss in till gymet för ett härligt gympass. Det är så mysigt att träna tillsammans, det ger oss verkligen tiden att prata om allt mellan himmel och gjord utan att bli störda av mobiltelfoner, tv osv. Enda nackdelen är att vi inte har samma omklädningsrum sen och kan ta ett långt bastubad tillsammans.
Efter gymet var vi väl förtjänta av en fikastund, så vi mötte upp min söta vän MR och surrade ikapp över en sallad i några timmar. Och kvällen avslutades med filmmys i soffan med god kvällsfika vi just varit och inhandlat.

Det kallar jag en ledig dag :) Och det ser ut som en liknande dag väntar idag :D

Kram på er!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

07
SEP 2009
21:50

 

1Kvällens pyssel :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
SEP 2009
11:45

 

3

Jag älskar dagar när man kan sova ut och verkligen har tid att fixa en stor god frukost á la hotellfrukost. Tog mig upp ur sängen först halv elva, så nu är det god tid att äta ngt. Mums! Har hunnit bli riktigt hungrig.

Sen bär det av till gymet för ett styrketräningspass innan kvällsjobbet.

Vad hittar ni på idag?

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

06
SEP 2009
11:43

 

0


Skor - TopShop
Chinos - BikBok
Top - TopShop
Kofta - VILA
Armband - Accessora
Halsband - (present från prinsen)
Öhängen - SNÖ

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Outfits,
Taggar:

 

 

06
SEP 2009
01:37

 

0

Hemma efter en myskväll med girlsen i ML's soffa. En massa surr helt enkelt över ngt glas vin och choklad ;)

Innan det hann jag med en fika med IG (haha, komiska initialer). Så kul att surra om allt igen, han är verkligen ngn som är lätt och prata med. Och det var dags att vi sågs igne, vi har träffats 2ggr tror jag sen jag flyttat hit till Sthlm. "Det är lustigt att man hör mindre av dig nu när vi bor i samma stad" som han sa, fy på mig, måste bli bättre på det. Fick sms från MR igår oxå "Lever du?" Är visst dålig på att höra av mig, men nu har jag ju haft så grymt mkt med jobb och besök. Men skärpning på den fronten! Vänner är ngt av det viktigaste man har.

Och med de orden avslutar jag ikväll, dags att sova. Natti!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

05
SEP 2009
16:55

 

2Jag måste lära mig avsluta i tid. Men jag är sån att jag alltid vill bli klar. OCh mitt sy projekt blev klart igår vid elva tiden. Tog ju inte allt för länge, tre timmar typ, men jag ahde ju tänkt gå och lägga mig vid halv elva och inte halv tolv. Men men, snyggt blev det i alla fall :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

05
SEP 2009
15:11

 

0

.. och jag får gå hem :) Om typ 30min eller så, max 50min. Det är otroligt hurdanna kontraster det är mellan mina arbetsdagar. Igår var det så lugnt, nästan gränsen till tråkigt, tur att man har internet som roar ;) Idag har jag sprungit benen av mig känns det som. Och det märks nu när jag fått sätta mig ner en stund och koppla av. Kan inte sluta gäspa! Blir nog en tupplur när jag kommer hem om jag ska orka umgås med girlsen ikväll. Ska bara se till att inte försova mig som sist ;)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

04
SEP 2009
20:23

 

4

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

04
SEP 2009
13:24

 

10


Jag har ju använt Cliniques tre-stegs serie nu sen i våras. Och jag är riktigt nöjd! Huden känns ren och fräch. Men nu har jag upptäckt att min hud blir ngt fet längre in på dagen och blir glansig under min mineral foundation. Kilade förbi NK i förra veckan,  och expediten där för Clinique tipsade mig att byta ut lotionen till en gel istället. Just nu har jag serien i typ2, alltså för blandhy om jag minns rätt. Gelen ska vara för mer fet hy. Måste testa nästa gång. Men först ska jag använda upp den lotionen jag har, man är väl inte gjord på pengar ;)

(Bild: www.clinique.se)

 Kategori: Skönhet,
Taggar:

 

 

04
SEP 2009
10:17

 

2


Jag får nästan ta och skaffa mig en mat-och sov klocka som Skalman. Jag glömmer bort att äta på jobbet, känner mig inte hungrig nog ofta. Nu har jag just fått mitt mellanmål i mig (en banan) bara för att jag insåg att det var tre timmar sen jag åt frukost.. Japp, en sån klocka vore perfekt nu om jag ska klämma in mina mellanmål utspritt över dagen ;)

(Bild: mromar.files.wordpress.com)

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

04
SEP 2009
08:45

 

0

Vad skönt att kunna vakna innan jobbet och känna sig utvilad :) Självklart var jag dödstrött innan jag kom upp ur sängen, men väl uppe så flöt det på bra. Och frukosten var färdigfixad så det var bara att fixa iordning sig och traska till bussen sen mumsa i sig frukosten på pendeln.
Min effektiva dag igår hade ut sin rätt på kvällen. Efter Lyxfällan (hur bra är inte det??) och en snabb klippning av prinsens hår (som vuxit ngt så enormt!) så störtade jag i säng klockan elva. Därav den utvilade känslan i morse. Måste göra om det fler gånger ;)
Nu jobb fram till 16.30. Men jag lär nog slinka in här fler gånger, arbetslistan är inte allt för lång ;) 

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

03
SEP 2009
20:40

 

5


Ännu en design, jag börjar komma ikapp väntelistan nu ;)
Hoppas Dilaan blir nöjd! Efter hennes önskemål blev det inspirerat av min Sthlm guide design.

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

03
SEP 2009
19:08

 

3Största anledningen till bristerna i mina matvanor är tid. Orka stiga upp tidigt och fixa med allt. Så nu har jag gjort i ordning en massa små påsar fyllda med nötter och russin som man kan slänga ner i väskan tillsammans med en frukt, och vips så har man två mellanmål :)

Nästa steg blir att fixa smoothies varje kväll till kvällsfika och spara lite till frukost dagen efter, och så hade jag alla mellanmål och fruksot fixade. Då behöver man bara fokusera på lunch och middag. Håll tummarna att detta funkar och att jag håller i det. Men det kommer nog automatiskt nu när jag är tillbaka till gymet och kroppen kommer att kräva mer mat.

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

03
SEP 2009
17:58

 

1

Wow! Klockan är bara sex och jag har jobbat, tränat, handlat, lagat mat och ätit ;) Nu förtjänar jag en lugn kväll i soffan :)

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

02
SEP 2009
19:14

 

0

Är det något jag måste bli bättre i vad gäller träning och matvanor så är det mellanmål. Just nu äter jag ngt superlätt till frukost vid 06.00, sen lunch vid tolv och så middag vid 18.00 + kvällsfika vid tio. Det är på tok för långa hopp emellan. Behöver två mellanmål där före lunch och på eftermiddagen. Lediga dagar är jag inte bättre på heller, då är jag vaken 2-3timmar innan jag äter en stor frunch och sen middag + kvällsfika.

Jag har hunnit sitta och skumma igenom den här boken på jobbet, och den hade en bra tabell med mellanmålstips som jag har kopierat och nu tänkte dela med mig av.

A

B

Protein:
2tsk jordnötssmör
30g mandel
3 tunna skivor kalkonbröst
3 tunna skivor rostbiff
Frukt och grönt:
30g russin
Råa grönsaker
170g färska bär
115g cantaloupemelon
1 stor apelsin
1 burk (33cl) grönsaksjuice
Mejeriprodukter:
225g lättyoghurt
2,4dl lättmjölk eller chokladmjölk
1,8dl lättglass
1,5 skiva mager ost 
Sammansatta kolhydrater:
1-2 skivor fullkornsbröd
1 skål havregrynsgröt eller
osockrad müsli

Deras teori är att du ska sätta ihop ett mellanmål med en ingrediens från spalt A och kombinerar med en från spalt B så behöver du aldrig gå hungrig. Självklart ska du äta frukost, lunch, middag + tre av dessa mellanmål om dagen. Ska ge det en chans :) Jag menar lite nötter o russin är ju inte så svårt att få med sig i handväskan till jobbet.

(Källa: D. Zinczenko; Visa magmusklerna (2004))


 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

02
SEP 2009
17:42

 

1

Vad skulle jag göra utan dem :) Familjen är det enda jag skanar sen jag flyttat till Stockholm. Jag är van att träffa dem för en familjemiddag minst en gång i veckan.

Pappa ringde just. Nu är resan hem över jul bokad :D Hela 12 dagar i vinterlandet hemma. Jag åker 23:e dec och kommer hem 4jan, och resan tur och retur gick endast på 800kr, det lönar sig att vara ute i god tid ;) Hoppas bara prinsen får veta snart hur han jobbar, så han oxå kan få boka resa och komma hem över jul.. Känns hemskt och lämna honom hemma ensam :( Men vi får hålla tummarna att han får ledigt och hittar en resa till rimligt pris när det närmar sig.

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

02
SEP 2009
16:15

 

0

..bara flög förbi! Jag vet egentligen inte vad jag gjorde men helt plötsligt var klockan tre och jag var tvungen att stressa till jobbet. Passade på att ta det lugnt framför TV:n med en god frunch. Hann med lite pyssel om mig själv oxå, ni vet epilator på benen, låång varm dusch osv. Så nu känner jag mig verkligen pigg och fräsch :)

Jobb ikväll till kl nio typ. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.. Om tristessen slår i har söta C här på jobbet lämnat en bok till mig om magträning. Ska skumma igenom den lite efter lite tror jag, mest för mattipsens skull, jag måste börja äta mer mellanmål!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

 

02
SEP 2009
11:32

 

0


Jag gillar kombinationen puderrosa och svart. Det sockersöta möter det tuffa. Speciellt om det rosa är i mjuka skira tyger och svart skinn/läder. Snyggt!

Klänning - Forever21.com
Skor - Nelly.se
Väska - Asos.com
Jacka - Asos.com
Handskar - H&M.se
Halsduk - H&M.se

(Bild: collage gjord av Cindy)

 Kategori: Garderob - Inspiration,
Taggar:

 

 

02
SEP 2009
11:00

 

0

Tack idag känns träningsvärken från måndagens gympass. Skönt på samma gång :) Tänkte ta ett besök på gymet idag oxå, planen är varannan dag. Men vi styrde om det till torsdag och lördag istället, passar bättre in på jobbschemat. Så nu väntar en ledig förmiddag innan jobbet ikväll.. får se vad jag hittar på..

 Kategori: Träning / Hälsa,
Taggar:

 

 

01
SEP 2009
18:45

 

0


Efter helgen med syster yster på besök har det självklart sprungits runt en hel del i affärer. Men jag ska ju som sagt leva ekonomiskt en tid framöver så jag nöjde mig med att titta och prova. Riktigt stolt över mig själv!

Detta var vad jag hittade. En riktigt söt blus och coola shorts på H&M, samt en cool jacka på Gina Tricot. Attans att man inte hade råd att unna sig ngt i alla fall :(

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Garderob - Spanat,
Taggar:

 

 

01
SEP 2009
14:29

 

3Det är några söta tjejer som väntar på att få sina designer klara, först ut har vi Mandy. Hoppas hon blir nöjd! :)

(Bild: © Cindy)

 Kategori: Blogg / Design,
Taggar:

 

 

01
SEP 2009
10:44

 

0

En härlig ledig dag står framför mig :) Så tyst i lägenheten, alldeles själv.. besöken har åkt hem och prinsen är på arbetsintervju (håll tummarna!) Tvätten är i maskinen och jag ska fixa mig lite frukost. Ska försöka ta tag i lite designjobb idag tänkte jag :) Stay tuned!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...