28
FEB 2009
12:11

 

1

Godmorgon på er! Här sitter jag emd min morgonsmoothie och äggmackor och njuter av en god frunch. Solen strålar och en härlig pormenad skulle sittta fint en lördag som denna. Tänk om man kunde få vara ledig som alla andra. Men nej, för mig känns det som måndag, jag har varit ledig i tre dagar nu och idag blir det tillbaka till jobbet. Har ju haft sovmorgon iaf :) Men det blir nog kul ikväll, för ikväll ska jag ha min underbara vän MB som elev :)

Prinsen kom hem sent i natt efter en utekväll med killarna. Och jag väcktes av en hejdåpuss vid tio och han var på väg till sin pappa på sjukhuset. Han kommer hem imorgon igen. Trist! känns som om vi bara hinner säga hej då hela tidne och springa om varnadra i dörren. Men nu spelar det ju egentligen ingen roll.. jag jobbar ju ändå ikväll och imorgon bitti. Hoppas han hinnerhem till imorgon när vi planerat bio med mamsen, moster och systrarna.

Nej nu måste jag göra mig klar och om jag är snabb hinner jag kanske ta och dammsuga igenom lägenheten innan MB plockar upp mig.

Ha en bra dag!!

 Kategori: Dagbok,
Taggar:

 


Kommentarer
Postat av: Diane
2009-02-28 @ 13:18:33 URL: http://dbedikter.blogg.se/
sv: haha ah visst vrf inte :D

Jag lägger till dig nu :)

 

 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...